Δεν ήταν να παίξει ο Μάσα το Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.olympiakos aek 2

Ο Ιταλός που δεν ήρθε και η προσωπική παρέμβαση του Ροσέτι για να παίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ ο Νταβίντε Μάσα!

Οσα έγιναν στο χορτάρι του «Καραϊσκάκης», τα είδατε. Για τις επίμαχες φάσεις, πλέον όλοι έχετε άποψη. Τα ανέλυσαν άπαντες. Η αφεντιά μου, οι τηλεκριτικοί. Και η… κουτσή Μαρία.

Τα όσα έγιναν off camera και εντός των αποδυτηρίων, να’ ναι καλά το Sportime. Αποκάλυψε το χτύπημα που δέχθηκε στην… οικογένεια ο Νταβίντε Μάσα, τον γιατρό που πήγε να τον εξετάσει αλλά ήταν αναρμόδιος, αλλά και για το οτι ο Ιταλός δεν έκανε καμία… έκπτωση στο Φύλλο Αγώνα. Μόνο στο χορτάρι μας τα χάλασε λίγο, αλλά eilte θέλουν. Ας τους «λουστούν».

Έχουμε κι άλλη μια αποκάλυψη! Γνωρίζετε (σίγουρα όχι) οτι ο elite Iταλός ήρθε από… σποντα για να σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και δεν ήταν η πρώτη επιλογή;

Ε, ναι λοιπόν. Ο διαιτητής που αρχικά είχε συμφωνηθεί για να έρθει στο Φάληρο ήταν Ιταλός μεν, αλλά πρώτης κατηγορίας. Ο οποίος δήλωσε κώλυμα και ο Μπένετ χρειάστηκε να βρει αντικαταστάτη.

Εκεί «μπαίνει» στο κάδρο ο Ροσέτι. Ο αρχιδιαιτητής της UEFA, όπως και με τον Ντελ Θέρο Γκράντε, το πήρε πάνω του. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Μάσα και του ζήτησε, αν και την περασμένη Πέμπτη σφύριξε το Αλκμάαρ – Άντερλεχτ (που πήγε στα πέναλτι), να σφυρίξει το Ολυμπιακός – Άρης. Ο Μάσα δέχθηκε και το μετάνιωσε! Και αυτός και ο Ροσέτι!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST