Αν δεν σας κάνει σε φρυγανιά, βγαίνει και σε κ@λόχαρτο!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.elite

Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει τοποθέτηση προϊόντος!

Ο Κουλμπάκοφ είναι από τους άλλους elite. Eμείς θέλουμε εκείνους που δεν… έρχονται. Τους καλούς!

Αυτός ο Κουλμπάκοφ, elite κατηγορίας, αλλά Champions League φέτος, μόνο από την τηλεόραση! Προφανώς η UEFA τον ξέρει. Εμείς τον μάθαμε την Κυριακή το απόγευμα! Κάλλιο αργά, παρά αργότερα!

Έχει περάσει μια μέρα ημερολογιακά και ακόμα ψάχνουμε τι ακριβώς σφύριξε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και δεν άφησε τον Άμραμπατ να σκοράρει στο 6ο λεπτό! Ακόμα και ο Λουτσέσκου απορεί!

Η επιθυμία/απαίτηση των μεγάλων έγινε πράξη! Ήρθε ο elite που θέλουν. Αλλά κατάφερε σε ένα παιχνίδι που εκτός από δυνατά μαρκαρίσματα, δεν είχε ούτε μια φάση, να κάνει έξαλλες και τις δύο ομάδες.

Πλησιάζει η μέρα που θα πάνε ξανά στην ΕΠΟ και θα ζητήσουν τους άλλους elite. Οχι αυτούς που φέρνει η ΚΕΔ, αλλά εκείνους που δεν έρχονται. Τους καλούς!

Ρε, μην τρελένεστε! Αν δεν σας κάνει ο Κουλμπάκοφ, είπαμε έχουμε και τις φρυγανιές. Αν και πάλι δεν σας καλύπτουν, elite κυκλοφορούν και σε κ@λόχαρτα!

Πλησιάζει η μέρα που οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου θα πάνε στην ΕΠΟ για να ζητήσουν να τους σφυρίζουν μόνο Έλληνες διαιτητές! Οσο υπάρχουν Νταμπάνοβιτς, Κουλμπάκοφ και παρόμοιοι περιπλανώμενοι ευρωπαϊκοί «θίασοι», υπάρχει ελπίδα!

Υ.Γ. Για την φάση που φωνάζει ο ΠΑΟΚ. Το γκολ της ΑΕΚ και το επιθετικό φάουλ που σύμφωνα με τους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά, προηγείται και απορούσαν γιατί δεν το ακύρωσε ο VAR, να το επαναλάβουμε άλλη μια φορά. Και φάουλ να υπάρχει, εφόσον μετά την υποτιθέμενη παράβαση έχουν περάσει 21 δευτερόλεπτα, η μπάλα έχει αλλάξει 9 φορές πόδια και δύο φορές κατοχή, το τέρμα δεν ακυρώνεται. Δεν προκύπτει η αμεσότητα μεταξύ παράβασης και γεγονότος (γκολ) που θέλει το πρωτόκολο του VAR, για να ελεγχθεί η APP και να ακυρωθεί το τέρμα.

Υ.Γ.1 Elite (Γάλλος, να τα γράφουμε κι αυτά) στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, 1ης κατηγορίας στο Άρης – Παναθηναϊκός. Το καταλάβατε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να έρχονται μόνο elite στα play off ή να το ξαναγράψουμε. Και ας πάρει ο Μητσοτάκης τον Τσέφεριν, ο Μπαλτάκος πάει τον Ροσέτι και… ο Τομ πιάσει τον Τζέρι!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST