Έκαναν οτι δεν τον άκουσαν – Πέρασε στα ψιλά αυτό που πρότεινε ο Αλαφούζος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.alafrouzos

Ο Αλαφούζος το έψαξε απευθείας με την UEFA και επιβέβαιωσε το Sportime για τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για να έρθουν elite διαιτητές!

Το αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε πιο διαλλακτικός από τους υπόλοιπους που δεν το κουβεντιάζουν, για Έλληνες διαιτητές στα play off αλλά με συνέπειες για όσους κάνουν «χοντρά» λάθη!

O μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» αποχώρησε από τη συνάντηση με τον Μπένετ, πριν… φύγει το μπλοκάκι από τον Μαρινάκη με αποδέκτη τον Μπαλτάκο, πριν ο Μελισσανίδης με αφορμή την ενασχόληση Κλάτενμπεργκ τον οποίο ενέπλεξε στην ιστορία με τον elite που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, κάνει λόγο για την… Μάτα Χάρι που βρίσκεται δίπλα στον πρώην αρχιδιαιτητή για να βγαίνουν… γούστα και πριν ο Καραπαπάς πετάξει τη φούστα στον Μπαλτάκο.

Ο Αλαφούζος κατά τη μια ώρα της παραμονής του στην ΕΠΟ, επιβεβαιώσε με τα όσα είπε, όλα όσα έχει γράψει το Sportime για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΚΕΔ στην εύρεση elite διαιτητών.

«Επικοινώνησα με την UEFA και μου είπαν πως είναι αδύνατο να έρχονται elite διαιτητές», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού».
Στη συνέχεια έδειξε πιο διαλλακτικός στο να σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές (!) στα play off, κάτι που οι υπόλοιποι δεν το κουβεντιάζουν καν!

«Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Είμαστε υπέρ του καλού Έλληνα διαιτητή αντί του κακού ξένου».

Πόση αλήθεια αντέχεις όμως; Όντως οι Έλληνες διαιτητές έχουν κάνει πολύ λιγότερα λάθη από τον καθε Νταμπάνοβιτς που έρχεται επειδή στη χώρα του παίρνει 8 κατοστάρικα και εδώ τα υπερδιπλάσια! Και του… κάνουν και αέρα αν κάνει λάθη!

Κλείνοντας ζήτησε το αυτονόητο και όχι έτσι όπως παρουσιάστηκε από μερίδα του Τύπου:

«Σε περίπτωση λάθους, θα υπάρχουν και συνέπειες. Οι διαιτητές θα τιμωρούνται για τα λάθη τους! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».  Σε καμία περίπτωση δεν έστειλε το μήνυμα οτι όποιος κάνει λάθος θα βγαίνει εκτός πινάκων, όπως γράφτηκε!

Το… παράθυρο που άνοιξε ο Αλαφούζος είναι ένα βήμα, αλλα το αφεντικό των «πρασίνων» ήταν απελπιστικά μόνο σε αυτή την πρόταση. Ουδείς εκ των υπολοίπων στην αίθουσα συμφώνησε ή έδωσε συνέχεια σε μια τέτοια εκδοχή.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST