Εικόνα «χασάπη» – H φούστα (που πάει με όλα) που έδωσε ο Ολυμπιακός στον Μπαλτακο και δεν την έστειλε ο Καρυπίδης και το «μ@λ@κ@» του Μαρινάκη στον Μπένετ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.karapapas marinakis

Η φούστα που έδωσε στον Μπαλτάκο ο Ολυμπιακός, ο Μπένετ που έμαθε, αν δεν ήξερε το «μ@λ@κ@» και η συμφωνία οτι δεν τα βρίσκουν πουθενά!

Κρίμα που όσα συνέβησαν/ειπώθηκαν στην τετράωρη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τους «μεγάλους» της Super League, πορούν να αποτυπωθούν μόνο στον γραπτό λόγο.

Ούτε ακουστικό, ούτε οπτικό υλικό! Σαν να… ακούς τσόντα στο ραδιόφωνο! Φτωχές οι λέξεις, όσο πλούσια κι αν είναι η ελληνική γλώσσα.

Αν είχε σκεφτεί κάποιος να το κάνει… μπίζνα με μια ελάχιστη συνδρομή και… τιμή γνωριμίας για όσους ήθελαν να την παρακολουθήσουν, θα έβγαιναν εύκολα τα έξοδα της επαγγελματικής διαιτησίας για τουλάχιστον έναν χρόνο, μαζί με το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ!

Η συνάντηση τελικά ήταν… στιγμές. Στο ταμείο πάλι μείον.

Είχε πραγματάκια, αλλά ουσία μηδέν. Είπαμε. Επιτυχία που ολοκληρώθηκε και δεν είχαμε υλικές ζημίες και θύματα!

Εκτός από την γνήσια αποκάλυψη για τον elite που αυτοπροτάθηκε από το μπλοκάκι που πέταξε ο Μαρινάκης στον Μπαλτάκο, είχαμε και φούστες και «γαλλικά»! Εύκολα κατέβαινε ως διεθνής παραγωγή στις Κάννες!

Ο Καρυπίδης… παρήγγειλε στον Μπαλτάκο να βάλει φούστα, αλλά ο Ολυμπιακός του την πήγε! Και δεν την έστειλε το αφεντικό του Άρη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές του επιλογές – που είναι η τελευταία λέξη της μοδoς – η φούστα δεν ήταν του sicατου γούστου του! Οπότε δεν εμπλέκεται!

Και έτσι για την «αποκάλυψη» να προσθέσουμε οτι η φούστα που έδωσε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο πάει με όλα! Ήταν μαύρου χρώματος!

Ο Μπένετ που δεν γνωρίζει ελληνικά, λογικά το «μ@λ@κ@» θα το έχει ακούσει άπειρες φορές και θα το κατάλαβε. Αν όχι την πρώτη που ειπώθηκε, την δεύτερη. Αν ούτε τότε, την τρίτη ή την τέταρτη. Μετά σταμάτησαν να μετράνε!

Πέρα από τις… στιγμές που προσέφερε η συνάντηση, έφτασαν και πολύ κοντά σε συμφωνία. Αλλά στο τέλος πρυτάνευσε η λογική και συμφώνησαν οτι ξανά… μανά διαφωνούν!

Μετά από ένα τετράωρο που τα είπαν, ο Μπαλτάκος θα πάει στην Γενεύη για να ζητήσει βοήθεια από την UEFA!

Τώρα, αν θέλουν elite και ποιους elite – αυτούς που ξέρει ο Κλάτενμπεργκ ή εκείνους που θα βρει ο Μπένετ – θα φανεί την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ που θα έχει τελειώσει – αν συνομωτήσει το σύμπαν – η 2η αγωνιστική των play off!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST