Δεν το πίστευε ο Μπένετ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett

Ο Μπένετ είδε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και απογοητεύτηκε με τον Νταμπάνοβιτς!

O Nταμπάνοβιτς «κάηκε». Αυτό είναι δεδομένο! Δεν πρόκειται να έρθει ξανά στην Ελλάδα. Λογικό αφού έκανε τα play off, πο#τ@ν@!

Ο Μπένετ είδε το παιχνίδι και μπορεί και ακόμα και σήμερα, Τρίτη, να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει ο Μαυροβούνιος που μόνο τις Απόκριες μπορεί να φοράει τη στολή του διαιτητή!

Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Φανερά προβληματισμένος για τα όσα έγιναν στην OPAP Arena!
Επειδή η στήλη διαχρονικά αποκαλύπτει τη θέση της ΚΕΔ, η οποία και προφανώς δεν αποτελεί επίσημη θέση, αλλά ρεπορτάζ που το κάνει καλά, δεν θα χαλάσει τα εθιμοτυπικά πλέον!

 

Ο Μπένετ ήταν ξεκάθαρος για τις φάσεις που απασχόλησαν. Μπορεί στο μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ να… νερώνει το κρασί του, στο χέρι που έκανε όμως στο από τέρματος λάκτισμα του Μπρινιόλι, είναι ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση επανέναρξης του παιχνιδιού.

Ξεκάθαρος και για την φάση των καθυστερήσεων. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Αραούχο. Υπάρχει επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι και τραγική διαχείριση της φάσης από τον Μαυροβούνιο που «πούλησε» την απόφαση του, όπως τις… ντομάτες στη λαϊκή μετά τις δύο το μεσημέρι. Κοψοχρονιά!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST