Χειροκροτήστε τον γι’ αυτή την ερμηνεία – Άσχετος ή επικίνδυνος, καμία σημασία!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.dabanovic 1

Ο Ντ(σ)αμπάνοβιτς χτύπησε ξανά! Ο ρέφερι που τινάζει με το… καλημέρα, στον αέρα τα play off της Super League που με την διαιτησία του στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ευτυχώς τρίτη δεν θα υπάρξει, αφού η απόφαση να μην ξανάρθει είναι ειλλημένη, αλλά η ζημιά έγινε!

Με την ερμηνεία του κανονισμού στα… δικαστήρια ο Μαυροβούνιος που στη χώρα του παίρνει 600 ευρώ και ήρθε στην Ελλαδα να βελτιώσει το εισόδημα του!

Για το αν ευνόησε ή αδίκησε, το έχουν αναλάβει επικοινωνιολόγοι και διαρροές των δύο ΠΑΕ. Η ουσία είναι ότι το παλικάρι, είτε είναι άσχετο, είτε επικίνδυνο δεν πρέπει να του επιτραπεί ξανά η είσοδος στη χώρα μας για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους! Τελεία, παύλα, παράγραφος.

O Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί δύο φορές, αλλά τελικά έβγαλε το πρώτο ημίχρονο και τον έκανε αλλαγή ο Αλμέιδα!

Στο χέρι του Χατζισαφί δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση. Η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Σιμάνσκι αλλάζει πορεία και στη συνέχεια στο χέρι του Χατζισαφί που είναι εκτός ισορροπίας και σπρώχνεται από τον αντίπαλο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η παράσταση του Μαυροβούνιου συνεχίζεται. Χάνει φάουλ μαρς, δίνει κίτρινη (Τσοκάι) όντας στο μισό μέτρο, που είναι κόκκινη, αυτόφωρο και κατάθεση του δελτίου του ποδοσφαιριστή στο… παρακαταθηκών και δανείων για τουλάχιστον 15 μέρες! Και ο γίγας περιγράφει στον VAR του ότι δεν είναι μαρκάρισμα για αποβολή! Ευτυχώς που στην OPAP Arena ήταν ο Πορτογάλος και όχι ο Άλβανός του Άρης – ΠΑΟΚ!

Στο τέλος καταλογίζει αρχικά με… περρίσια υπερηφάνια (το βίντεο όλα τα λεφτά) πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ! Σε μια φάση που προηγείται επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι στον αμυντικό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια ο Παλάσιος παίζει πρώτος τη μπάλα! Ας πούμε οτι η δεύτερη μπορεί να σε μπλέξει. Η πρώτη είναι τόσο καθαρή που φάνηκε μέχρι την Ποντγκόριτσα!

Και ok, εν τέλει πάρθηκε η σωστή απόφαση, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ, αλλά εκεί ξεκινάει ο απόλυτος παραλογισμός και η… παράσταση που δυστυχώς για μια εβδομάδα μόνο, δεν πρόλαβε να θέσει υποψηφιότητα για όσκαρ!

Ο Νταμπάνοβιτς χωρίς οn field review αλλάζει απόφαση στη τελευταία φάση του αγώνα, χωρίς να την «πουλήσει» κατάλληλα για να μην φωνάζουν μετά τους μεν και οι δε!

Για την ατάκα του οτι δεν είχε δώσει πέναλτι, αν ισχύει (δεν το επιβεβαιώνει κανείς), κύριοι έχουμε ξεκάθαρο νικητή!

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST