Η «απειλή» για β’ ομάδα και το αίσθημα ανακούφισης των υπολοίπων των play off!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett beos

Ο Μπέος δεν αστειεύεται! Θα κατεβάσει τη β’ ομάδα στα play off και το πλέον συναρπαστικό πρωτάθλημα της τελευταίας 20ετίας κινδυνεύει με απαξίωση!

Elite διαιτητή ζήτησε και ο Βόλος στα play off. Τελικά… φρυγανιές στέλνει η ΚΕΔ στο Πανθεσσαλικό, επιβεβαιώνοντας το Sportime οτι δεν προβλέπεται ξένος διαιτητής στα παιχνίδια των Θεσσαλών.

Πρώτη αγωνιστική, Βόλος – Ολυμπιακός, διαιτητής ο Διαμαντόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος απειλεί να τινάξει στον αέρα τα play off της Super League!

Για πρώτη φορά τα play off έχουν ενδιαφέρον, αλλά ο Βόλος θα κατέβει (λέει) με την β’ ομάδα αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές και στα δικά του παιχνίδια. Ο Βόλος που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο (!) αν και πάντα σύμφωνα με τον Μπέο, θέλει να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάει να χαλάσει τις Κυριακές μας!

Την ίδια ώρα οι BIG4 βγάζουν ένα αίσθημα ανακούφισης, που λογικά (αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται) θα περάσουν εύκολα από μια δύσκολη έδρα!

Κάτι που μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν το Πανθεσσαλικό έγινε «έδρα» για όλους τους μεγάλους που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του, μετατρέποντας τις αναμετρήσεις σε πραγματικές γιορτές του αθλήματος! Γιορτή στις εξέδρες και… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο.

Πέντε ο Παναθηναϊκός, τέσσερα η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ένα ο ΠΑΟΚ! 14 γκολ σε τέσσερα ματς. Και με την πρώτη ομάδα! Πόσο χειρότερα να τα πάει η β’;

Αγωνιστικά πάντα γιατί τα έσοδα είναι και πάλι εγγυημένα. Ο Βόλος πλην του Άρη, θα δώσει εισιτήρια στους άλλους τέσσερις «μεγάλους».

Η πόλη θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Εκτός από τα ταμεία της ΠΑΕ θα μπει χρήμα και στα ταμεία των μαγαζιών. Και αυτό το χρωστούν στον Δήμαρχο. Να τα λέμε και να τα γράφουμε κι αυτά!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST