Καμία αλλαγή στους ορισμούς και Έλληνες σε όλα τα ματς του Βόλου στα play off!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett

Ο Μπένετ δεν κάνει πίσω και δεν αλλάζει τους ορισμούς της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League. Δεν θα μπει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια του Βόλου.

Διαιτησία: Διπλή επιβεβαίωση του Sportime δια στόματος Μπένετ. Η ΚΕΔ με ανακοίνωση της και παρά τις πιέσεις και απειλές έκανε γνωστό οτι δεν πρόκειται να αλλάξουν αφενός οι ορισμοί, κάτι που αποκάλυψε νωρίτερα το Sportime και αφετέρου δεν προβλέπεται ξένος διαιτητής στο παιχνίδι του Βόλου στα play off.

H ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρει οτι «Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές», για να προσθέσει οτι «είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», κάτι που επίσης έχει επισημάνει το Sportime.

Eπιβεβαίωση και για τις δυσκολίες να βρεθούν elite με την ΚΕΔ να επαναλαμβάνει τους λόγους που επίσης έχει αποκαλύψει το Sportime: «οι ελίτ διαιτητές στην UEFA είναι μόνο 26 (27 με τον κ. Σιδηρόπουλο) και όλοι αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλέον των εθνικών τους πρωταθλημάτων, άρα η διαθεσιμότητα έλευσης ελίτ διαιτητών είναι πάρα πολύ περιορισμένη».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST