Ανεβάζει το κασέ για να έρθουν elite!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.baltakos 1

 Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Bίντσιτς, Κρούζλιακ), διαιτητές πρώτης κατηγορίας οι ξένοι που έχει φέρει η ΚΕΔ για τα παιχνίδια των big 5. Προσπάθειες για ελίτ διαιτητές έγιναν πολλές φορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για δύο λόγους ο Μπένετ έτρωγε «πόρτα». Αφενός επειδή κάποιες ομοσπονδίες όπως η Αγγλία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Ισπανία δεν ήθελαν να στείλουν διαιτητές στην Ελλάδα και αφετέρου επειδή οι αμοιβές τους ήταν χαμηλές.

Πλέον η ΕΠΟ πληρώνει τους ξένους με βάση το ελληνικό τιμολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι οι ξένοι παίρνουν 1.500 ευρώ το ματς. Χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που παίρνουν οι Ιταλοί, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και οι Ισπανοί.

Το 1500αρι είναι στα ίδια επίπεδα με την αμοιβή του Πορτογάλου και σχεδόν τα διπλάσια με εκείνα που παίρνουν οι Ισραηλινοί, οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι και οι λοιποί Βαλκάνιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαλτάκος, προκειμένου να έρθουν ελιτ στα play off, αναμένεται να καταθέσει πρόταση η οποία και θα περάσει από την Ε.Ε., να υπερδιπλασιαστούν οι αμοιβές των ξένων. Να φτάσουν δηλαδή τα τέσσερα χιλιάρικα, προκειμένου να μπορούν να έρθουν και κάποιοι διαιτητές από το ψηλότερο ράφι της UEFA.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST