Απόρησε και ο Ευαγγέλου για το χέρι του Πήλιου!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.pas giannina paok

Ένα χέρι του Πήλιου ήταν η αιτία να ξεφύγει πάλι ο Λουτσέσκου. Το λάθος που έγινε στη φάση και δεν καταλογίστηκε η παράβαση. H απορία του Ευαγγέλου στα αποδυτήρια!

Για χέρι – πέναλτι του Πήλιου φώναξε δικαίως, όπως έγραψε το Sportime, o ΠΑΟΚ στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το χέρι του ακραίου αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ μπορεί να το χάσει ο οποιοσδήποτε στο χορτάρι. Ο VAR όμως δύσκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o διαιτητής Ευαγγέλου μετά τις διαμαρτυρίες του πάγκου των φιλοξενούμενων, ενημέρωσε τον Video Assistant Referee Τσακαλίδη και του ζήτησε να εξετάσει τη φάση. «Διαμαρτύρονται για χέρι, τσέκαρε τη φάση», είπε ο Αθηναϊος.

Ο Τσακαλίδης του μετέφερε οτι «είδα την φάση και δεν βλέπω ξεκάθαρο χέρι». Χωρίς ωστόσο να τον καλέσει να την δει και ο ίδιος ο διαιτητής, αφού υπήρξε και αντίλογος για επιθετικό φάουλ του Νάρει.

Μετά το τέλος του αγώνα, βλέποντας και ο ίδιος ο Ευαγγέλου τη συγκεκριμένη φάση στα αποδυτήρια απόρησε και ο ίδιος. «Γιατί δεν με φώναξε να το δω στο μόνιτορ. Θα έχουμε πρόβλημα», ήταν το σχόλιο που έκανε.

Η φάση, όπως και όλες οι υπόλοιπες της αγωνιστικής, συζητήθηκε και από τα μέλη της Επιτροπής, τα οποία συμφώνησαν οτι υπάρχει παράβαση πέναλτι, με τον Τσακαλίδη να «χρεώνεται» το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST