Η συγνώμη διεθνή ρέφερι σε μεγάλη ΠΑΕ και το τηλεφωνικό κέντρο του Αμαρουσίου!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.referee

Ο VAR που μιλούσε στο τηλέφωνο, ο παρατηρητής που κούρασε και ο διεθνής που έκανε επαφή με μεγάλη ΠΑΕ για να ζητήσει συγνώμη!

Tελικά επιτρέπονται τα τηλέφωνα στο Μαρούσι ή όχι; Διαιτητής εθεάθη να συνομιλεί στο κινητό του πάντως στο ημίχρονο παιχνιδιού που ήταν VAR. Οχι για το ματς πάντως! Προφανώς θα είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια!

Παρατηρητής μιλούσε ακατάπαυστα και παραλίγο βοηθός να χάσει την πτήση του!

Τα βρήκε με την ομάδα ο διεθνής που ζήτησε συγνώμη για το λάθος του; Με την ΚΕΔ και τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, που είναι ενήμερος πάντως, όχι!

Τη βοήθεια του τηλεφώνου!
Τελικά, επιτρέπονται τα κινητά στο Μαρούσι ή όχι; Οπως αναφέρουν πηγές από την ΚΕΔ, οι VARιστες παραδίδουν τα κινητά του όταν μπαίνουν στο κτήριο και τα παίρνουν όταν αποχωρούν. Προφανώς και το παραπάνω επαφίεται στην καλή πρόθεση των διαιτητών. Την αγωνιστική που μας πέρασε, εθεάθη διαιτητής και μάλιστα διεθνής να μιλάει στο κινητό του στο ημίχρονο του αγώνα που ήταν Video Assistant Referee! Αν έχει άγνοια η ΚΕΔ ή έκανε τα… στραβά μάτια, ελέγχεται ακόμα!

Παραλίγο να χάσει το αεροπλάνο!
Είχε όρεξη για κουβέντα παρατηρητής διαιτησίας σε ματς της αγωνιστικής. Πλάτιασε πολύ στα αποδυτήρια, κάτι που γενικότερα το συνηθιζει, αφού οι επισημάνσεις του, θυμιζουν ταινίες του Αγγελόπουλου. Κάποιοι εντός των αποδυτηρίων εκτός από ότι παραλίγο να ξεκινήσουν να χασμουριούνται, κοιτούσαν και επίμονα τα ρολόγια τους. Ειδικά ένας εκ των δύο βοηθών παραλίγο να χάσει και την πτήση του!

Με μια συγνώμη, συγνώμη μα δεν γίνονται και θαύματα!
Διαιτητής, διεθνής, αφού έκανε την χοντράδα, ψάχτηκε να τα βρει με ανθρώπους ομάδας την οποία αδίκησε πριν από λίγες αγωνιστικές! Βόλεψε και το μέρος, λόγω της εκτός έδρας αναμέτρησης της εν λόγω ΠΑΕ.

Μπορεί με την ομάδα να λύθηκε εν μέρει η ιστορία, με την ΚΕΔ πάντως οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί και ανεξόφλητοι! Δεν αποκλείεται αυτή η επαφή να τον κρατήσει περισσότερο στον «πάγκο»!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST