Οι 9/10 διαιτητές θέλουν Μπένετ – Μάνταλο – Το 50/50 δεν αντέχεται – Πρωτοφανές το «άδειασμα» που έκανε στην ΚΕΔ ο Μπαλτάκος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett

Μπένετ και Μάνταλος έχουν κερδίσει τους «διαιτητές», αλλά δεν είναι αρεστοί στους παράγοντες. «Παράσημο»! Ο Μπαλτάκος έκανε μεγάλο ατόπημα!

Πριν το τεράστιο ατόπημα του Μπαλτάκου να βγάλει «μπαλκόνι» την θέση της ΚΕΔ για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ (δεν έχει ξαναγίνει), ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε την πιο μεγάλη αλήθεια, στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής.

«Το πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές, αλλά οι παράγοντες που θέλουν να ελέγχουν τους διαιτητές». Αντ’ αυτού, ο τίτλος που έπαιξε στα ΜΜΕ ήταν «Ποιος είναι ο Μαρινάκης;». Όλα για τα κλικ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ίντριγκα είναι εκείνη που «πουλάει»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παραδέχθηκε αυτό που ξέρουν όλοι, αλλά δεν λέει κανείς. Οι παράγοντες τα θέλουν όλα δικά τους. Μονά – ζυγά, μονόζυγα!

Να ελέγχουν την διαιτησία. Να παίρνουν το σφύριγμα.

Το σενάριο πάντα το ίδιο. Αλλάζουν οι πρωταγωνιστές. Τα πρόσωπα που είναι στην ΚΕΔ, οι «αδικημένοι» και οι «ευνοημένοι». Οι τελευταίοι είναι εκείνοι που διαχρονικά θα φωνάζουν.

Βάλλουν κατά διαιτητών, αλλά και των ανθρώπων που κάνουν ορισμούς.

Στην προκειμένη ο Στέφεν Μπένετ. Και ο Σταύρος Μάνταλος. Πριν ήταν ο Κλάτενμπεργκ, πιο πρίν ο Περέιρα, ο Ντάλας, ο Ζωγράφος και πάει λέγοντας.

Να φύγει ο νυν, να έρθει ο επόμενος για να ζητήσουν να φύγει κι αυτός, για να έρθει ο μεθεπόμενος!

Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Τρανό παράδειγμα ο Βασάρας (έχει και γενέθλια σήμερα). Ο κορυφαίος μακράν του δευτέρου, διαιτητής που εβγαλε η Ελλάδα και όταν ήταν εν ενεργεία, δεν τον ήθελε κανένας «μεγάλος». Γιατί το 50/50 που θέλουν όλοι, απλά δεν αντέχεται!

Η ολιστική μελέτη την οποια επικαλούνται πολλοί, προβλέπει Ένωση Διαιτητών. Με παρουσία στην Ε.Ε. Με λόγο και με ψήφο.
Ας αποφασίζουν αυτοί λοιπόν για την ΚΕΔ, ή τουλάχιστον ας έχουν λόγο.

Οι παράγοντες δεν θέλουν τον Μπένετ και τον Μάνταλο. Σε καθε ανακοίνωση για τη διαιτησία τα ονόματα και των δύο σε περίοπτη θέση!
Τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος έχουν «κερδίσει» τους διαιτητές. Οχι γιατί τους ορίζουν, αλλά επειδή εμπράκτως τους στηρίζουν. Με εξαίρεση τον Καραντώνη, η ΚΕΔ δεν «άκουσε» καμία ανακοίνωση.

Δεν έχει «εξαφανίσει» διαιτητές λόγω λάθους. Δεν έχει «κλείσει» τα μάτια σε διατητές που έχουν κάνει λάθη. Δεν ακούει τους παράγοντες, αν και σωστά διαχειρίζεται την κατάσταση έτσι έστω να υπάρχουν λιγότερες διαμαρτυρίες. Δεν σφυρίζει όμως ούτε ο Μπένετ, ούτε ο Μάνταλος. Λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. 9/10 διαιτητές είναι ευχαριστημένοι με την ΚΕΔ.

Τώρα, ο Μπαλτάκος τι θα κάνει το καλοκαίρι, ουδείς γνωρίζει. Όντως δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει όπως έλεγε προ μηνών;

Ή ακούει επιλεκτικά;

Ακούει τους διαιτητές (και καλά κάνει), δεν ακούει κανέναν, ή πλέον ακούει τους παράγοντες;

Η δήλωση που έκανε ο Μπαλτάκος μετά το ΑΕΚ – Άρης τον εκθέτει. Παραδέχθηκε οτι «έπεσαν» τηλέφωνα και μπήκε στη διαδικασία να το ψάξει. Και όχι μόνο.

Τους έβγαλε και «μπαλκόνι»!

Για ποιο λόγο να μάθει αν ήταν και τι ήταν; Ποιοι τον πήραν τηλέφωνο; Γιατί «απολογήθηκε» για την απόφαση της ΚΕΔ; Γιατί δεν το έκανε και για άλλες φάσεις που σήκωσαν σκόνη στο παρελθόν;

Τεράστιο ολίσθημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ που οφείλει και ο ίδιος να στηρίξει τις δικές του επιλογές! Οπως κάνει η ΚΕΔ με τους διαιτητές!

Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι!

Aν ακούσει τους παράγοντες, τότε πρέπει να αλλάξει και τον μισό πίνακα της Super League. Τουλάχιστον οκτώ διαιτητές, εκ των οποίων οι τέσσερις διεθνείς, έχουν χαρακτηριστεί ανεπιθύμητοι από το BIG5!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST