Αν προκύψει καμιά μετακόμιση, να τον ξαναφωνάξετε!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.panathinaikos paok 4

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ:Ατραξιόν ο Φινλανδός διαιτητής στη Λεωφόρο. Αυτός έζησε το όνειρο του. Οι υπόλοιποι που ξέρουν τα βασικά, έναν εφιάλτη!

Ο Βίλνανεν θα μπορούσε να ήταν, βάσει ονόματος, οδηγός στη Φόρμουλα 2 (η 1 θα του είναι στενή) ή στο WRC. Ταιριάζει «φούστα – μπλούζα». Βάσει παρουσιαστικού, πυγμάχος ίσως; Παλαιστής; Πάντως με το ποδόσφαιρο είναι μακριά. Με τη διαιτησία δε, έκτο βαθμό συγγένειας!

Η αλήθεια είναι οτι τέτοιο παλικάρι, δεν έχουμε εμείς! Ευτυχώς. Οι δικοί μας είναι πολύ καλύτεροι.

Ο Φινλανδός ήταν τραγικός. Μάλλον τις κάρτες πρέπει να τις ξέχασε στα αποδυτήρια και από τη στιγμή που του της έφεραν, ειδικά την κίτρινη, την είχε… βγάλει έξω και την έδειχνε σε όποιον έβρισκε στο διάβα του.

Εκεί με τον Κουρμπέλη μας τα χάλασε λίγο. Δεύτερη κίτρινη μαρς για αγκωνιά από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά μόνο φάουλ!

Το χέρι του Τσέριν είναι τόσο ψηλά και πάνω από τον ώμο – στο «πάνω από τον ώμο, δεν περιγράφω άλλο – που νομίζεις οτι κρατάει χειρολαβή σε λεωφορείο! Το νου σου κύριε οδηγέ! Ευτυχώς που υπάρχει το ρημάδι το VAR (ο VAR είναι, αλλά σιγά – σιγά οι πληροφορίες). Πήγε λοιπόν, στην πρώτη του βόλτα, του το είχε παγωμένο ο VARιστας για να μην παιδεύεται και το κάρφωσε το πέναλτι.

Ο Τόμας δε, «πεζοναύτης». Πότε μπήκε στο ματς, πότε βγήκε, χαμπάρι δεν πήραμε. Κάποιον «ξάπλωσε», δεν είμαι πρόχειρος, δεν το είδε ο Βίλανεν, πάλι δρομολόγιο για μόνιτορ και κόκκινη κάρτα. Εδώ να σταθούμε λίγο. Επειδή το χτύπημα (δεξί κροσέ, αριστερό ντιρέκτ και γκολ) είναι εκτός φάσης, η ένταση δεν αποτελεί κριτήριο. Ο κανονισμός είναι σαφής. «Λακτίζει ή επιχειρεί να λακτίσει». Άρα; Τιμωρείται πειθαρχικά ακόμα και η πρόθεση!

Και κάπου ενδιάμεσα στα πήγαινε – έλα του, κόβει το… τιμόνι όλο δεξιά, δεν πιάνει το ABS και πέφτει πάνω στον Μαντσίνι που περιμένει να σουτάρει. Λογικά φιλική δήλωση και θα αναλάβει η ασφαλιστική του!

Και στο τέλος, βρίσκει και πάτημα ο Λουτσέσκου να «κράξει». Είχε μπόλικο δίκιο ο Ρουμάνος, αλλά αυτό το πράμα με αθηναϊκές ομάδες και αθηναϊκές… πινακίδες το έπαιζαν οι Α.Μ.Α.Ν. όταν είχαμε ακόμα την δραχμή. Κούρααε πια!

Για να το κλείσω το θεμα με τον Φινλανδό. Επειδή ακούω οτι η ΕΠΟ «παίζει» να αλλάξει γραφεία, να κρατήσει τηλέφωνο και αν προκύψει καμιά μετακόμιση, να τον ξαναφωνάξει. Για διαιτητής, λίγα πράγματα κυρ Μπένετ! Mε όλο το σεβασμό.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST