«Σωσίβιο» ο Ροζέτι για να παίξουν Έλληνες τα ντέρμπι!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett mpaltakos

Διαιτησία – Κοράκι: Μπαλτάκος και Μπένετ πάνε στον Ροζέτι. Αυτά θα ζητήσουν από τον αρχιδιαιτητή της UEFA.

Καλές οι φωτογραφίες και τα γκαλά για τα σήματα των διεθνών, αλλά η προ ημερών συνάντηση στην ΕΠΟ είχε και ειδησούλες.

Η πιο σημαντική ήταν η αποκάλυψη Μπαλτάκου για το ραντεβού που θα γίνει με τον Ρομπέρτο Ροζέτι. Για όσους δεν γνωρίζουν τον τελευταίο, είναι ο επικεφαλής της UEFA σε θέματα διαιτησίας. Οπως είναι ο Μπένετ στην Ελλάδα ένα πράμα.

Και επειδή αναφέρθηκα και στον δικό μας αρχιδιαιτητή, θα είναι και εκείνος παρών στο ραντεβού που θα γίνει. Το σχετικό αίτημα έχει ήδη σταλεί, ο Ροζέτι είναι ok, και απλά Μπαλτάκος και Μπένετ περιμένουν να φιξαριστεί η ημερομηνία.

Η συνάντηση θα γίνει με αντικείμενο την ελληνική διαιτησία και τους Έλληνες διεθνείς. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο αρχιδιαιτητής θα ζητήσουν από τον Ροζέτι να βάλει πλάτη για τους διεθνείς μας. Να τους ορίζει στις κορυφαίες διοργανώσεις της UEFA προκειμένου να γίνει πιο… εύπεπτη η αποδοχή τους από τους Έλληνες παράγοντες.

Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Πως μπορεί η UEFA να εμπιστευτεί δικούς μας διαιτητές σε μεγάλες διοργανώσεις, όταν δεν παίζουν μεγάλα ματς στη χώρα τους;

Παράλληλα, θα ζητηθεί να υπάρχει εξέλιξη για τους διεθνείς μας. Μην ξεχνάμε οτι ο Σιδηρόπουλος κάνει τον αγώνα του για να είναι παρών στο επόμενο EURO (2024) την τελευταία μεγάλη διοργάνωση που προλαβαίνει, ενώ ο Παπαπέτρου είναι στη λίστα με τα ταλέντα που είναι υπό προώθηση στην 1η κατηγορία της UEFA.

Για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα. Υπάρχουν και κάποιοι διεθνείς, που όσο κι αν πιέσουν Μπαλτάκος και Μπένετ έχουν «καεί» και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρουν ευκαιρίες από τον Ροζέτι. Έχει προσωπική άποψη ο Ιταλός.

Εκτός από το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ με την ομιλία Μπαλτάκου, ειπώθηκαν κι άλλα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ προς τους Έλληνες διεθνείς που δεν δημοσιοποιήθηκαν. Εν αντιθέσει με προηγούμενες ομιλίες του, που κουνούσε το δάχτυλο απειλητικά στους ρέφερι, ο Μπαλτάκος έδειξε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εικόνα της διαιτησίας.

«Ξέρω οτι τα όποια λάθη έχουν γίνει είναι ανθρώπινα. Βλέπετε τι γίνεται όμως. Ο αμυντικός γυρίζει τη μπάλα στον τερματοφύλακα και μπαινει αυτογκόλ και δεν μιλάει κανείς. Με εσάς είναι αλλιώς».

Αυτό που δεν είπε ο Μπαλτάκος είναι… ούτε μια καλημέρα στον Φιλιππούση! Ούτε ματιά δεν άλλαξαν οι δυο τους!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST