Αυτό τρέλανε τον Μπένετ στο ΠΑΟΚ – Άρης!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.paok aris 5

Πιο αργή και από το… μέλι η διαιτητική ομάδα στο ΠΑΟΚ – Άρης! Με αυτό εκνευρίστηκε ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέφεν Μπένετ.

 Έξι λεπτά έλεγχος για ένα ξεκάθαρο χέρι στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολλά! Η διαιτησία του Μπογκνάρ άφησε με παράπονα τους ανθρώπους του Άρη. Κατά πόσο όμως επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα; Ελάχιστα έως καθόλου.

Καταρχήν το χέρι του Ιτούρμπε είναι ξεκάθαρο. Η μπάλα έρχεται από απόσταση, δεν υπάρχει καμία επαφή με το κεφάλι του Ολιβέιρα, βρίσκει στο σε μη φυσική θέση βραχίονα του Παραγουανού, το οποίο είναι και το point of contact και εν συνεχεία στο… μανίκι του.

Τώρα για ποιο λόγο ο Ούγγρος VARιστας χρειάστηκε τέσσερα λεπτά για το επιβεβαιώσει και να φωνάξει τον ρέφερι για on field review, ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Αν μπορούν να μεταφράσουν τα Ούγγρικα που αντάλλαξαν καθ’όλη την διάρκεια της εξέτασης της συγκεκριμένης φάσης.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην πείσουν για την βεβαιότητα της απόφασης, να δημιουργήσουν αμφιβολίες και να δώσουν τροφή για διαμαρτυρίες.

Αυτό ήταν και εκείνο που «τρέλανε» τον Μπένετ. Μια ξεκάθαρη παράβαση που φάνηκε στο πρώτο ριπλέι, τους πήρε έξι λεπτά για να την καταλογίσουν!

Στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δεν φαίνεται ξεκάθαρη παράβαση φάουλ. Περισσότερο μοιάζει για μια ποδοσφαιρική επαφή, αφού ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν τον χρησιμοποιεί αντικανονικά ώς στήριγμα για να πηδήξει και να πάρει την κεφαλιά. Πας με την απόφαση του διαιτητή. Δύσκολα πάντως τέτοια γκολ θα ακυρωθούν σε παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST