«Ιt’s rediculous»! Αυτό εξόργισε τον Μπένετ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett 1

Δεν έλλειψαν και κάποια θεματάκια που είχαν να κάνουν κυρίως με την οργάνωση του σεμιναρίου διαιτησίας που έγινε προ ημερών στον Βόλο!

Mπένετ και Μάνταλος «κέρδισαν» με τις τοποθετήσεις τους, τόσο τους διαιτητές, οσο και τους βοηθούς, ωστόσο έγιναν και κάποιες παρατηρήσεις.

Yπήρξε ένα περιστατικό που εκνεύρισε τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ!

Ποιό ήταν αυτό; Αμέσως!

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου και πριν ο Άγγλος αναγκαστεί να αναχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του, λόγω ένος θέματος υγείας συγγενικού του προσώπου, μοιράστηκαν οι φάκελοι με τα σήματα των διεθνών (δεν έγινε καμία αλλαγή στις λίστες).

Ο Μπένετ παρατήρησε οτι οι φάκελοι είχαν μοιραστεί στους διεθνείς, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό, έχοντας μάλιστα διαφορετικά οργανώσει στο μυαλό του το όλο concept!

«Ποιος μοίρασε τους φακέλους με τα σήματα των διεθνών;» αναρωτήθηκε δημόσια ο Μπένετ. Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ, αφού αρχικά δήλωσαν άγνοια, ρώτησαν τους διεθνείς πως έφτασαν στα χέρια τους τα σήματα!

Η απάντηση που πήραν ήταν οτι τους τα παρέδωσε ο Διαμαντόπουλος! Ο τελευταίος όταν ρωτήθηκε, ενημέρωσε οτι του έδωσε τα σήματα ένας υπάλληλος της ΕΠΟ που ήταν στο σεμινάριο!

Αφού έγινε η σχετική μετάφραση στον Μπένετ, αντέδρασε και δικαίως. «Ήθελα να τα μοιράσουμε εμείς. Να το κάνουμε ως ένα είδος τελετής. Πρόκειται για τους διεθνείς. It’s rediculous (γελοίο)», είπε ο Άγγλος, σωστά, αλλά το «κακό» είχε γίνει!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST