Η «έκρηξη» του Μάνταλου στο σεμινάριο – Με ποια «διαρροή» τρελάθηκε!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett mantalos

Ο Σταύρος Μάνταλος μίλησε στη γλώσσα των διαιτητών στο πρόσφατο σεμινάριο. Δεν έλλειψαν όμως και οι έντονες παρατηρήσεις προς τους ρέφερι!

Με τον Μπένετ να απουσιάζει την δεύτερη μέρα, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος που τον ανάγκασε να μεταβεί εσπευσμένα στην Αγγλία, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο των αξιωματούχων διαιτησίας της Super League στον Βόλο.

Ο Σταύρος Μάνταλος ήταν ο άνθρωπος, πλην του Μπένετ, που έκλεψε την παράσταση και κέρδισε τους διαιτητές με τον τρόπο που τους μίλησε!

Δεν έλλειψαν όμως και τα άκρως δικαιολογημένα «γκάζια» από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης προς τους διαιτητές και (κυρίως) τους βοηθούς για ένα περιστατικό!

Αιτία η λανθασμένη διαρροή προς τα ΜΜΕ, οτι «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ ο διαιτητής Καραντώνης! Ο Μάνταλος τα έχωσε στο ακροατήριο για δύο λόγους. Αφενός για το οτι η πληροφορία μεταφέρθηκε πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα τεστ και αφετέρου επειδή ήταν λανθασμένη!

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Είναι δυνατόν να διαβάζουμε τι έγινε πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία; Ο Δημήτρης (σ.σ. Καραντώνης) την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από κορονοϊό. Ούτε θέματα υγείας δεν σεβαστήκατε!», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Και δεν φτάνει που τα δίνετε, τα λέτε και λάθος. Ποιος σας είπε οτι ήταν αγωνιστικά τεστ. Ένα fitness check ήταν γιατί θέλαμε να δούμε λόγω της διακοπής, σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεστε. Δεν κόπηκε κανείς. Γι αυτό σας βάλαμε σε αυτή την διαδικασία. Δεν σημαίνει οτι όποιος το έβγαλε, θα ορίζεται και όποιος σταμάτησε, όχι. Μιλάτε που μιλάτε, τουλάχιστον πείτε και τα καλά. Όχι μόνο τα στραβά».

Γενικότερα πάντως ο επικεφαλής της ΚΕΔ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την φυσική κατάσταση αρκετών, αλλά και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον έλεγχο φυσικής κατάστασης, κάτι που συζήτησε με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST