Το ρεκόρ του Παπαπέτρου!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.papapetrou 1 855x513

Μόνο ο Τάσος Παπαπέτρου έχει οριστεί και στις 13 πρώτες αγωνιστικές της Super League. Τελευταίος ο Ματσούκας.

Ο Μπένετ ως αρχιδιαιτητής έχει δείξει οτι στηρίζεται πολύ στους διεθνείς, αλλά και σε κάποιους διαιτητές που τον έχουν βγάλει «ασπροπρόσωπο», όπως ο Γκάμαρης, ο Τζοβάρας, αλλά και ο Βεργέτης παρόλο που ανέβηκε το καλοκαίρι στην πρώτη κατηγορία.

Ρέκορντμαν στους ορισμούς του πρώτου γύρου ο Τάσος Παπαπέτρου που κάνει πολύ καλή σεζόν. Ο Αθηναίος διεθνής ρέφερι δεν έχει χάσει ορισμό, έχοντας το απόλυτο (13 στα 13). Μαζί με Σιδηρόπουλο, Φωτιά έχει έξι ορισμούς στο χόρτο, πέντε VAR, ενώ έχει μπει 4ος και σε δύο ντέρμπι (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός).

Δεύτερος σε ορισμούς συνολικά, ο επίσης διεθνής Γιάννης Παπαδόπουλος με 12 (4 χόρτο, 6 VAR, 2 4oς).

Από 11 έχουν οι Γκάμαρης, Τζοβάρας, Βεργέτης, Περράκης, Κουμπαράκης, με τον τελευταίο όμως (λόγω και του τραυματισμού του) να έχει σφυρίξει μόλις μια αναμέτρηση.

Στους 10 είναι οι Φωτιάς και Διαμαντόπουλος, επίσης διεθνείς ρέφερι. Έναν λιγότερο έχει ο Σιδηρόπουλος και οκτώ ο Μανούχος. Να συνυπολογιστεί οτι κάποιοι από τους προαναφερθέντες, όπως οι Γκάμαρης, Τζοβάρας, Φωτιάς, Σιδηρόπουλος, Μανούχος έχουν βάλει κατά καιρούς κώλυμα. Εννιά ορισμούς έχει και ο Ευαγγέλου.

Τελευταίος σε ορισμούς ο Ματσούκας, ο οποίος δεν έχει σφυρίξει ακόμα παιχνίδι στη Super League, έχοντας τρία τεταρτηλίκια, ενώ από ένα ματς έχουν διευθύνει πλην Κουμπαράκη, οι Τσιμεντερίδης, Πολυχρόνης, Τσέτσιλας.

Οι επιλογές Μπένετ στο πρώτο μισό της regular season βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Καταρχήν, στηρίζεται αρκετά στους διεθνείς για τους οποίους έκανε και την απόπειρα να επανέλθουν σε ντέρμπι.

Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ δείχνει να υπολογίζει κάποιους διαιτητές τόσο για χορτάρι, όσο και για VAR, ορισμένους περισσότερο για VAR (Τζήλος, Γκορτσίλας) και κάποιους κυρίως «νέους» για 4ους.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST