Δεν υπάρχει «σάλιο» για την επαγγελματική – «Στράβωσε» ο Μπένετ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett 855x513

Χωρίς αντικείμενο η συνάντηση Μπαλτάκου - διεθνών για την επαγγελματική διαιτησία. Δεν μπορεί να «σηκώσει» τα συμβόλαια η ΕΠΟ!

Αν δεν τα βρουν Super League και ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία, δεν μπορεί να προχωρήσει το project. Πολλά τα λεφτά!

Και μετά τη συνάντηση – φιάσκο της προηγούμενης εβδομάδας για την επαγγελματική διαιτησία και καλά, έσκασε και το… παραμύθι. Η συνάντηση που ουσιαστικά έγινε για να πιέσει ο Σιδηρόπουλος να πάει στο επόμενο EURO και να καταργηθούν τα όρια ηλικίας (αν και ο ίδιος λόγω elite δεν έχει ηλικιακό περιορισμό) ήταν άνευ ουσίας και αντικειμένου.

Ο Μπαλτάκος σε ρόλο… ληξίαρχου ρωτούσε τις ηλικίες των διεθνών, δεν κατέθεσε κανένα πλάνο και καμία πρόταση, με τους διεθνείς να φεύγουν όπως πήγαν!

Στο δια ταύτα τώρα. Η συνάντηση δεν είχε κανένα μέλος της ΚΕΔ. Ούτε Μπένετ, ούτε Καπέλα, ούτε καποιον από τους Έλληνες. Πως γίνεται συνάντηση για θέμα διαιτησίας χωρίς την παρουσία του αρχιδιαιτητή, μόνο ο Μπαλτάκος το ξέρει.

Πάντως, και η πληροφορία είναι γκαραντί, ο Μπένετ έμαθα πως «στράβωσε» επειδή δεν κλήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Και ήταν μια ακόμα… σταγόνα στο ποτήρι, αφού έχει κι άλλα παράπονα ο Άγγλος. Θα επανέλθω όμως για αυτά.

Λοιπόν για να το κλείσουμε. Επαγγελματική διαιτησία χωρίς την Super League δεν μπορεί να γίνει ποτέ! Μόνη της η ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και αυτό επειδή όπως μου λένε οι πηγές μου εντός του Πάρκου, δεν υπάρχει… σάλιο. Δεν υπάρχει ευρώ, ντε πως το λένε.

Το project δεν μπορεί να το τρέξει η Ομοσπονδία. Και το αστείο είναι οτι οι διεθνείς πρότειναν τον Βασάρα. Με τι θα τον πληρώσει η ΕΠΟ; Με τριαντάφυλλα;

Ή θα κάτσουν και οι δύο φορείς στο ίδιο τραπέζι (κυκλοφορεί και ένα καινούργιο με τον Τοτό) ή επαγγελματική διατησία ποτέ! Είναι πολλά τα λεφτά Τάκη. Και λεφτά δεν υπάρχουν.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST