Συνάντηση φιάσκο για την «ημιεπαγγελματική» – Το «βλακείες περί αγγλικού μοντέλου», το EURO και το αίτημα για κατάργηση των ορίων ηλικίας!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.baltakos

To «Κοράκι» θα πιαστεί με όσα δεν διαβάσατε για την συνάντηση – φιάσκο των διεθνών με τον Μπαλτάκο στην ΕΠΟ,επίσης αποκάλυψη του Sportime!

Η Ομοσπονδία φάνηκε οτι δεν έχει κανένα πλάνο για την επαγγελματική διαιτησία. Ζήτησε προτάσεις από τους διεθνείς που πήγαν στο Γουδή χωρίς να έχουν ενημερωθεί για την ατζέντα της συνάντησης! Κανένα μέλος της ΚΕΔ δεν είχε κληθεί στην συνάντηση!

Το πρωί της Δευτέρας, ο Σιδηρόπουλος ζήτησε από τους ρέφερι να εμφανιστούν λίγο νωρίτερα στο ραντεβού για να συζητήσουν τη θέση τους!

Εκεί λοιπόν, στο οποίο ο Σιδηρόπουλος εμφανίστηκε καθυστερημένος ενημέρωσε οτι η συνάντηση είναι όντως για την επαγγελματική. Η πρώτη του ατάκα ήταν οτι «ακούγονται βλακείες για αγγλικό μοντέλο, το οποίο δεν μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή στην Ελλάδα».

Πάνω στο αγγλικό μοντέλο έχει «πατήσει» το πλάνο που παρουσίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη Super League.

Στη συνάντηση με τον Μπαλτάκο, ο Σιδηρόπουλος και κάποιοι άλλοι διεθνείς τάχθηκαν υπέρ της επαγγελματικής, αλλά με ημίεπαγγελματικές συνθήκες, αφού αρκετοί θα έχουν θέμα με την εργασία τους. Εξαλλου αρκετοί εξ αυτών είναι Δημόσιοι υπάλληλοι.

Στο πλαίσιο του brainstorming, ο Σιδηρόπουλος ζήτησε από τον Μπαλτάκο να καταργηθεί το όριο ηλικίας. «Είναι παράνομο το όριο ηλικίας. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει. Στην Ευρώπη έχει καταργηθεί. Οσο βγάζουμε τα τεστ, σφυρίζουμε», είπε ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος μετά τον Κουτσιαύτη που «χαιρετάει» είναι ο επόμενος που θα φτάσει πρώτος τα 45! Ο Μπαλτάκος δεσμεύθηκε οτι θα τα καταργήσει! Τώρα, πριν φύγει ο Κουτσιαύτης, ή μετα δεν το ξεκαθάρισε!

Παράλληλα, η κουβέντα πήγε και στο EURO που αποτελεί τον διακαή και τον τελευταίο μεγάλο του στόχο. «Κύριε Μπαλτάκο πρέπει και εσείς να πιέσετε για να πάω στο EURO. Μαζί με εμένα θα παρεβρεθούν κι άλλα 4-5 παιδιά που θα πάρω μαζί μου και θα ανοίξω τον δρόμο και για τον επόμενο».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST