Αυτόν πρότειναν οι διεθνείς στον Μπαλτάκο για να αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.Baltakos 1

Η μια και μοναδική πρόταση που έκαναν οι διεθνείς στη συνάντηση που με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ήταν για τον άνθρωπο που πρέπει να αναλάβει να τρέξει το project!

H αλήθεια είναι οτι η (πρώτη) επαφή που είχαν οι διεθνείς διαιτητές με τον Τάκη Μπαλτάκο για την επαγγελματική διαιτησία, δεν έβγαλε ουσιαστικές ειδήσεις.

Οπως αποκάλυψε το Sportime, o πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε προτάσεις από τους διαιτητές, οι οποίοι όμως δεν είχαν, αφού δεν είχαν ενημερωθεί για την ατζέντα της συναντησης.

Εκτός από την πρόταση που έκανε ο Σιδηρόπουλος για να καταργηθούν τα όρια ηλικίας και τις πιέσεις που πρέπει να ασκήσει ο Μπαλτάκος στην UEFA για να ανοίξει ο δρόμος για τους Έλληνες διαιτητές στις μεγάλες διοργανώσεις, οι διεθνείς με μπροστάρηδες τους Σιδηρόπουλο και Παπαπέτρου, πρότειναν και τον άνθρωπο που θα ήταν ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει το όλο project, πλην των ορισμών που θα είναι αρμοδιότητα της ΚΕΔ.-

«Για να μην κρυβόμαστε, αναφέρομαι στον Κύρο Βασάρα», τόνισε ο Σιδηρόπουλος, με τον Παπαπέτρου να τάσσεται υπέρ της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, αφού έπεσε το όνομα στο τραπέζι, συμφώνησε και η πλειοψηφία των διεθνών.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου που ήταν παρών στη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, ρώτησε τους διεθνείς αν υπάρχει άλλη επιλογή, με την περίπτωση Μπίκα να πέφτει στο τραπέζι. Αλλά όχι με τη… θέρμη που ακούστηκε το όνομα του Βασάρα, ο οποίος ως άνθρωπος της UEFA τα τελευταία χρόνια είναι ο πλέον κατάλληλος και κοινής αποδοχής από το σώμα των διαιτητών.

«Είναι μεγάλος σε ηλικία δεν είναι εύκολο να ακολουθήσει αυτό το project», η τοπoθέτηση Σιδηρόπουλου για την περίπτωση του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος προαλείφεται για πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών, αν και συγκεκριμένος διεθνής προσπάθησε να «περάσει» τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST