Η θέση της ΚΕΔ για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.panathinaikos olympiakos

Ακόμα δεν έχει κάτσει η «σκόνη» από την διαιτησία του ντέρμπι. Μετά την επίθεση που δέχθηκε σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα, ο Γιάκομπ Μπένετ, ακολούθησε η δήλωση Βρέντζου για αποχώρηση Ολυμπιακου από το πρωτάθλημα και εν συνεχεία του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποκάλεσε «στημένο» τον Δανό διαιτητή κάνοντας λόγο για μια από τις μεγαλύτερες «σφαγές» της ιστορίας!

Ποια είναι η άποψη της ΚΕΔ για την επίμαχη φάση που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Super League, με τον Μπαλτάκο να τοποθετείται και αυτός με τη σειρά του, όπως αποκάλυψε το Sportime, μιλώντας για «αγριεμένο κλίμα». Κλίμα για το οποίο έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος λόγω της μετωπικής του σύγκρουσης με τους Πειραιώτες, ο οποίος στο τέλος θα έχει αντίκτυπο στους διαιτητές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime o Μπένετ είδε την φάση ανάμεσα σε Άβιλα και Ιωαννίδη και σύμφωνα με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ο οποίος το συζήτησε με τους στενούς του συνεργάτες, υπάρχει παράβαση, άρα και πέναλτι αφού είναι εντός περιοχής και σωστά καταλογίστηκε από τον Κέλετ.

Με τον Κέλετ επικοινώνησε προσωπικά ο ίδιος ο Μπένετ, θέλοντας να ενημερωθεί προσωπικά για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST