Συνάντηση ΕΠΟ – διεθνών για την επαγγελματική και μια «τρύπα» στο νερό

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.baltakos

Τα είπαν, χωρίς να πουν τίποτα ουσιαστικό, Μπαλτάκος και διεθνείς για την επαγγελματική. Συνάντηση – φιάσκο χωρίς κανένα νόημα στην ΕΠΟ!

Το Sportime και η στήλη «Κοράκι» είχε αποκαλύψει το ραντεβού που θα έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος με τους διεθνείς διαιτητές για την επαγγελματική διαιτησία! Όταν ακόμα οι διεθνείς δεν είχαν ενημερωθεί (!) για το περιεχόμενο της ατζέντας! Εκεί που πέσαμε έξω είναι στο έτοιμο πλάνο, το οποίο φάνηκε οτι δεν έχει η ΕΠΟ και το αντιλήφθηκαν άπαντες οι παρευρισκόμενοι!

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) στα γραφεία της ΕΠΟ, χωρίς την παρουσία μελών της ΚΕΔ και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού από πλευράς ΕΠΟ δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πλάνο για το projet!

Μια συνάντηση που όπως φαίνεται έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, μετά την παρουσίαση του πλάνου Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε από τους διεθνείς να καταθέσουν (!) τις προτάσεις τους, με τους διεθνείς φυσικά να μην έχουν την παραμικρή, αφού Σιδηρόπουλος και Παπαδόπουλος που τους ενημέρωσαν με αρκετά… ευτράπελα (μην χάσετε στο e Sportime της Τρίτης το «Κοράκι») για την συναντηση περιορίστηκαν μόνο στο μερος και στην ώρα, χωρίς να γνωρίζει κανείς το λόγο της συνάντησης!

Οπότε, η κουβέντα δεν έβγαλε είδηση και οι δύο πλευρές είπαν εις το επανειδείν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για… προσεχώς, με τους διεθνείς να ετοιμάζουν τις προτάσεις τους.

Βέβαια, από τη συζήτηση που έγινε, με τον Σιδηρόπουλο να είναι ο κύριος ομιλητής, φαίνεται οτι κάποιοι τις έχουν έτοιμες και δεν είναι ακριβώς για επαγγελματική διαιτησία (επαναλαμβάνουμε, δεν χάνεται το «Κοράκι» της Τρίτης), λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων!

Διαιτησία: 10ετές συμβόλαιο πρότεινε ο Μπαλτάκος!
Πάνω στον διάλογο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ρώτησε τους διαιτητές τι σκέφτονται για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους. Κάποιοι μίλησαν για τριετία και πενταετία με τον Μπαλτάκο να αποκαλύπτει την σκέψη του! «Εγω σκεφτόμουν 10ετία», είπε ο κ. Μπαλτάκος, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να συμβεί αφού οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους σε 10 χρόνια θα είναι 40+ χρονών!

Έκανε σχόλιο και για το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Μπαλτάκος
Στη κουβέντα που κάποια στιγμή έγινε ποικίλης ύλης, χωρίς ουσιαστικά πράγματα και αποτέλεσμα, ο Μπαλτάκος σχολίασε και τα όσα έχουν συμβεί από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα, μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

«Είναι αγριεμένο το κλίμα στην Ελλάδα, τι θα γινόταν αν ο διαιτητής του ντέρμπι ήταν Έλληνας», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST