Γι’ αυτό πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ ο Κέλετ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.panathinaikos olympiakos

Ο Δανός Κέλετ είναι το πρόσωπo της ημέρας! Το πέναλτι που καταλόγισε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο λόγος που έκανε ανασκόπηση της φάσης αφού πρώτα είχε αλλάξει την απόφαση του!

Οσοι γνωρίζουν κανονισμούς και το πρωτοκόλλο του VAR, απόρησαν και δικαιολογημένα, με την λανθασμένη κίνηση που έκανε ο Κέλετ, να δει την επίμαχη φάση στο μόνιτορ, ανάμεσα σε Άβιλα και Ιωαννιδη, αφού πρώτα είχε αλλάξει την απόφαση του!

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του VAR, για factual αποφάσεις, όπως είναι το μέσα – έξω στην προκειμενη περίπτωση, δεν χρειάζεται on field review. Κάτι ανάλογο έγινε δύο φορές στη Λιβαδειά.

Στο Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης, ο Tζήλος διόρθωσε το πέναλτι που είχε αρχικά καταλογίσει ο Περράκης και στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου μετέτρεψε σε φάουλ το πέναλτι που έδωσε ο Μανούχος, πάλι στις καθυστερήσεις του αγώνα, υπέρ των Βοιωτών.

Ο Κέλετ για να επανέλθουμε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αφού πρώτα ενημερώθηκε οτι το μαρκάρισμα είναι εντός περιοχής, δείχνει την άσπρη βούλα και εν συνεχεία, παει στο μόνιτορ για να δει τη φάση!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Δανός ρέφερι σε μέλος της ΚΕΔ που επικοινώνησε μαζί του, αφού ενημερώθηκε οτι το μαρκάρισμα είναι εντός περιοχής, έδωσε πέναλτι και εν συνεχεία πήγε ο ίδιος στο μόνιτορ χωρίς να κληθεί για on field review, για να «πουλήσει» την απόφαση του, δείχνοντας οτι έχει τσεκάρει και ο ίδιος τη φάση.

Βέβαια η πρωτοβουλία του αυτή, δεν βοήθησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και ένταση είχαμε στα αποδυτήρια, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα και αποκάλυψε το Sportime, και έκανε… χαρτοπόλεμο το πρωτόκολλο του VAR!

Η οδηγία του αρχιδιαιτητή Μπένετ προς τους διαιτητές στο σεμινάριο του καλοκαιριού, ήταν ξεκάθαρη και σαφής. «Ξεχάστε όσα ξέρατε. Θα τηρείτε πιστά το πρωτόκολλο. Δεν χρειάζεται οn field review για factual αποφάσεις».

Ο Δανός ρέφερι έλλειπε φυσικά, αφού ήταν στην πατρίδα του!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST