Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό του πιο λειψό!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.XYPNA VASILI2 855x513

Δύο επαγγελματικές διαιτησίες και αιτήματα για να ψάχνεις… γωνία, να χτυπάς το κεφάλι σου! Το Sportime έχει τη λύση – μονόδρομο!

Το έχουμε προτείνει. Η Super League (και η ΕΠΟ εννοείται) να εφαρμόσουν το pay per view στα Δ.Σ. και στις Γ.Σ.!

Τα όσα ακούγονται ειδικά για θέματα που αφορούν τη διαιτησία είναι…. κικιρίκου (που έλεγε και ο Κωνσταντίνου ακούγοντας τον ποιητή Φαμφάρα να απαγγέλει στο Ξύπνα Βασίλη)!

Είναι δεδομένο οτι η διαιτησία είναι σαν το φαγήτο! Τελείως υποκειμενικό. Ο καλύτερος σεφ να μαγειρέψει, δεν πρόκειται να ικανοποιήσει όλους τους ουρανίσκους. Μα στο αλάτι, μα στο πιπέρι, μα κάπου τελοσπάντων, θα υπάρχουν ενστάσεις και περιθωρια βελτίωσης!

Τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί στην ΚΕΔ και στα Διοικητικά Συμβούλια της Λίγκας είναι του… τρελού πραγματικά!

Κάποιοι που θέλουν τον Μπένετ, δεν θέλουν τον Κλάτενμπεργκ. Άλλοι που θέλουν τον Κλάτενμπεργκ, δεν θέλουν τον Μπένετ. Υπάρχει και η μειοψηφία που θέλει τον τρίτο τον… καλύτερο!

Η ΑΕΚ αρχικά ζήτησε ξένους διαιτητές, αλλά όχι από τη λίστα των διαιτητών που έφερνε ο Κλάτενμπεργκ όταν ήταν αρχιδιαιτητής!

Η Λαμία ζητάει ή σε όλα τα παιχνίδια ξένους ή σε όλα Έλληνες διαιτητές. Παράλληλα συμφωνεί με την επαγγελματική (της ΕΠΟ ή της Super League δεν το ξεκαθάρισε) διαιτησία, όταν όμως θα σφυρίζουν Έλληνες. Κάποτε δηλαδή. Όλα κάποτε, όπως έλεγε και ο Κούρκουλος στο… όχι άλλο κάρβουνο!

Ο Αστέρας Τρίπολης ζητάει επίσης ξένους διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια όλων των ομάδων και όχι μόνο μεταξύ των μεγάλων!

Ο Ιωνικός (προσυπογράφει και ο Αστέρας), είναι ok με τους Έλληνες, αλλά θέλει ξένους διαιτητές στο VAR!

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο…. Βασίλης Bασιλάκης να κάνει τον κόκορα!

Επειδή δύσκολα μπορεί να βρεθεί λύση που θα ικανοποιηθούν όλοι. Ο… δακτύλιος στο dead end της διαιτησίας φαντάζει μονόδρομος!

Τις μονές αγωνιστικές να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές και τις ζυγές μόνο Έλληνες!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST