Πάλι εκτέθηκε ο Κάκος – «Τελείωσε» και τον Τουρπέν – Μίλησε για «γατάκια» – Ας εξηγεί καλύτερα με νοήματα! (vid)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.Tasos Kakos 855x513

Με άστοχους χαρακτηρισμούς και… τέρμα παραπληροφόρηση, προσπάθησε να μαζέψει το λάθος του για την τελευταία φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος ο Τάσος Κάκος!

To Sportime εξ αρχής έγραψε για την άγνοια που έχει ο Τάσος Κάκος όσον αφορά στο πρωτόκολλο του VAR. Ηταν το μοναδικό Μέσο και προφανώς δεν άρεσε στον ίδιο!

O πρώην παρατηρητής διαιτησίας και νυν τηλεκριτικός, σχολιάζοντας την τελευταία φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, έκανε λόγο για «έγκλημα» του Σιδηρόπουλου ο οποίος σφύριξε λήξη του αγώνα, με συνέπεια, σύμφωνα (μόνο) με τον ίδιο να μην μπορεί να παρέμβει ο VAR σε περίπτωση που υπήρχε πέναλτι!

Λίγες μέρες αργότερα σε παιχνιδι Champions League και όχι σε Γ’ τοπικού της Κέρκυρας, ο Κάκος εκτέθηκε, όταν ο Τουρπέν σφυρίζοντας τη λήξη στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν, στη συνέχεια και μετά από n field review, καταλόγισε πέναλτι!

Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο τηλεσχολιαστής μίλησε για «γατάκια» και «κίτρινο Τύπο», αναφέροντας οτι θα περιμένουν πολύ καιρό για να κάνει το λάθος, αλλά τελικά χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα!

Λάθος το οποίο «δίπλωσε» πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις!

Διαιτησία: Tελικά ο Τύπος είναι «κίτρινος» ή τα… μεσάνυχτα μαύρα!

Καταρχήν ο Τουρπέν σφυρίζει τη λήξη του αγώνα στη Μαδρίτη και εν συνεχεία ενημερώνει οτι εξετάζει τη φάση ο VAR, κάτι που θα μπορούσε να κάνει και ο Γκορτσίλας στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. Το πρωτόκολλο του VAR είτε ενημερώσει ο διαιτητής, είτε όχι είναι ξεκάθαρο και αν υπάρχει επανέλεγχος και αλλαγή απόφασης μετά το τέλος του κάθε ημιχρόνου, οι ομάδες μπορεί να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και αν έχουν μπει στα αποδυτήρια!

Οσο για το δεύτερο λάθος στο οποίο υπέπεσε ο κ. Κάκος που εκτός από το πρωτόκολλο του VAR φαίνεται πως έχει…. ξεχάσει και τον κανονισμό διαιτησίας, αναφέρει όπως ακούγεται και στο παρακάτω βίντεο οτι «στην εκτέλεση πέναλτι έπρεπε να είναι στο γήπεδο ο τερματοφύλακας και ο εκτελεστής»!

Αυτό είπε ο Κάκος! Τι αναφέρει ο κανονισμός; Η μέρα με τη νύχτα!

«Επιπρόσθετος χρόνος προστίθεται για να χτυπηθεί ένα πέναλτι στο τέλος κάθε ημιχρόνου του παιχνιδιού ή της παράτασης. Οταν προστίθεται αυτός ο χρόνος το πέναλτι ολοκληρώνεται όταν, αφού έχει χτυπηθεί η μπάλα, σταματά να κινείται, βγαίνει εκτός παιχνιδιού, ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ (συμπεριλαμβανομένου και του εκτελεστή) εκτός του τερματοφύλακα!
ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ και το πέναλτι χάνεται/αποκρουεται, το πέναλτι επαναλαμβάνεται».

Τώρα αν μπορεί ο Κάκος να δικαιολογήσει παράβαση ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ από τα… αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει ρητά ο κανονισμός, θα πρόκειται πραγματικά για μαγικό και όντως οι υπόλοιποι που άσκησαν κριτική (και ερμήνευσαν τον κανονισμό) για την… αρλούμπα του στο ΑΕΚ – Ατρόμητος είναι «γατάκια».

Υπομονή μέχρι το επόμενο Total Football!

Για να τελειώνουμε το λάθος του Τουρπέν δεν ήταν οτι επέτρεψε να υπάρχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην εκτέλεση. Ο κανονισμός (και όχι ο Κάκος) του δίνει αυτό το δικαίωμα.

Το λάθος του ήταν στο management. Ο Γάλλος έπρεπε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές οτι εφόσον κατά τη διάρκεια της διαδικασιας δεν υπάρξει παράβαση από ΑΝΤΙΠΑΛΟ (είσοδος στην περιοχή πριν την εκτέλεση), με την εκτέλεση του πέναλτι, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST