Κίτρινη στον Πασαλίδη, κόκκινη στον Σιδηρόπουλο βγάζει η ΚΕΔ! (vid)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.ofi paok

Hρεμη αγωνιστική, διαιτητικά, αυτή που μας πέρασε. Τρίτη πρωί και καμία ανακοίνωση. Επιτυχία! Και ο Ολυμπιακός έχει χάσει από τον Άρη και ο ΠΑΟΚ έχει «γκελάρει» στην Κρήτη. Διορθώθηκαν λάθη, εκτός από κάποια που έγιναν στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ, αλλά δεν σηκώθηκε σκόνη!

Ο Σιδηρόπουλος, μετά το μπρος – πίσω με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ήταν δεδομένο οτι θα έπαιρνε ορισμό. Σφύριξε το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ.

Εμφανώς επηρεασμενος από όσα συνέβησαν χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη ο ίδιος, με τον ορισμό του στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής.

H φάση που απασχόλησε την ΚΕΔ, ήταν εκείνη του 76′ όταν ο Λύρατζης σταμάτησε αντικανονικά τον Ντικό. Οι απόψεις διίστανται για το αν ήταν κίτρινη για ανακοπή υποσχόμενης ή κόκκινη για DOGSO (προφανούς ευκαιρίας).

Ο Σιδηρόπουλος έβγαλε την κίτρινη από τον τσεπάκι του. Μπένετ και Καπέλα συζήτησαν τη φάση το πρωί της Δευτέρας και υπήρξε ομόφωνη απόφαση από τον αρχιδιαιτητή και τον VAR Leader, οτι σωστά δεν αποβλήθηκε ο μπακ του ΠΑΟΚ.

Aυτο που δεν άρεσε στην Επιτροπή, είναι η αντίδραση του Σιδηρόπουλου και το μαρς που έκανε στον Πασαλίδη! Σχολιάστηκε αρνητικά και μάλιστα αναμένεται να γίνει σχετική κουβέντα με τον διεθνή ρέφερι. Ανεπίτρεπτη ενέργεια που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ακόμα και στην διαιτητική του ομάδα!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST