Με το οk UEFA/Mπαλτάκου η δημιουργία Ένωσης Διαιτητών - Έτοιμη και η Super League - Αυτός είναι ο πρόεδρος του Σωματείου!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.Baltakos 1

Επειδή το αποκλειστικό δεν μπορεί να το έχουν περισσότεροι από... ένας, το piazzasports ήταν το πρώτο Μέσο που αποκάλυψε τη δημιουργία των τριών (προσωρινών) σωματείων (S.L.1, S.L.2, Γ' Εθνική), μόνο με εν ενεργεία αξιωματούχους!

Πρόεδρος - προσωρινός - μέχρι την έγκριση του καταστατικου στη Γ' Εθνική ο Ζαχαρόπουλος, στη Super League 2 o Kαλογερόπουλος.

Έτοιμο και το καταστατικό της Super League 1 με πρόεδρο τον Σιδηρόπουλο!

Οι εν ενεργεία αξιωματούχοι προχώρησαν τις διαδικασίες, κατόπιν σχετικής εισήγησης και εξασφαλίζοντας το ok του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, μετά τις επαφές του τελευταίου με την UEFA η οποία έχει ζητησει την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Αυθαίρετα δεν προχώρησε κανεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί. Όλα έγιναν μετά από το πράσινο φως που άναψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και με καθ' όλα νόμιμες διαδικασίες.

Μάλιστα προτροπή της UEFA να μπει προεδρος της Ένωσης, ο Σιδηρόπουλος, αλλά ο τελευταίος δεν δείχνει «ζεστός».

Απορίας άξιο, γιατί κάποιοι πρόεδροι ΕΠΣ (που βλέπουν μπροστά και την κάνουλα να κλείνει) και μέλη μάλιστα της Ε.Ε. απειλούν με... διαγραφή τους εν ενεργεία αξιωματούχους τους, που υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα!

Προφανώς δεν έχουν ρωτήσει ή δεν έχουν ενημερωθεί! Προφανώς δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν υπογράψει. Το τελευταίο είναι μάλλον αποδεδειγμένο!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST