Στην προεπιλογή ταλέντων υπό προώθηση ο Παπαπέτρου - Επικεφαλής και «υπεύθυνος» ο Βασάρας!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.unnamed

Σε σεμινάριο της UEFA την περασμένη εβδομάδα ο Τάσος Παπαπέτρου. Ο διεθνής ρέφερι εντάχθηκε το καλοκαίρι στον πίνακα με τα ταλέντα που έχει υπό προώθηση η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στην προεπιλογή, για την οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η UEFA (δεν έχουν καμία συμμετοχή Ομοσπονδίες και Επιτροπές Διαιτησίας)) μετέχουν 15 διαιτητές (β' κατηγορίας), εκ των οποίων οι έξι (Obrenovic, Jorgji, Glova, Pinheiro, Walsh, Nyberg) έχουν ήδη προβιβαστεί στην 1η κατηγορία.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές, οι οποίοι πλέον έχουν μέντορες έχουν μπει στο... μικροσκόπιο της UEFA και είναι υποψήφιοι για προβιβασμό στην ανώτερη κατηγορία. Μέντορας του Αθηναίου διεθνη ρέφερι, ο Δανός Γιόρν Γουέστ Λάρσεν. Μεταξύ των μεντόρων και ο «δικός» μας Κύρος Βασάρας, ο οποίος πλην του CORE, είναι και επικεφαλής του συκγκεκριμένου project της UEFA, μαζί με τον Ολλανδό Ούγκο Κάιπερς και ουσιαστικά ο άνθρωπος που έχει την αποκλειστική «ευθύνη» για την όποια εξέλιξη των Ελλήνων διαιτητών στην Ευρώπη!

Παρόλα αυτά ένας εκ των κορυφαίων εκπαιδευτών της UEFA, η οποία τον έχει πρώτη επιλογή σε θέματα που αφορούν το development της ευρωπαϊκής διαιτησίας, συνεχίζει να μένει... ανεκμετάλλευτος στη χώρα μας. Μια... πολυτέλεια που δεν την έχουμε, αλλά σκανδαλωδώς αγνοούμε!

Το τριήμερο που οι διαιτητές μετείχαν στο σεμινάριο, έγινε μάθημα και από τον αριχιδιαιτητή της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι!

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST