Η θέση της ΚΕΔ για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.kabakov 1

Τρία πέναλτι σφύριξε στη Λεωφόρο ο Καμπάκοφ. Με ποιες αποφάσεις του Βούλγαρου συμφωνεί η ΚΕΔ.

Ο Μπένετ είδε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Η άποψη του Άγγλου αρχιδιαιτητή για τη διαιτησία του Καμπάκοφ που καταλόγισε συνολικά τρία πέναλτι.

Το πρώτο (υπέρ της ΑΕΚ) ακυρώθηκε αφού προηγήθηκε οφσάιντ. Τα δύο επόμενα (υπέρ του Παναθηναϊκού) εκτελέστηκαν κανονικά.

Από το ημίχρονο στη Λεωφόρο, μόνο το κάγκελο λείπει! Οι υπόλοιπες της λαϊκής ρήσης, παρούσες! Ανακοινώσεις από ΑΕΚ μεριά, τοποθετήσεις, διαρροές και ο κακός χαμός για την διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι, που αυτή τη στιγμή είναι στην πατρίδα του και μας στέλνει τα… φιλιά του. Αν και τα χρειάστηκε λιγάκι στο «Νικολαϊδης»!

Ο Καμπάκοφ μετά το τέλος του ματς και πριν επιστρέψει στη χώρα του, είχε επικοινωνία με μέλη της ΚΕΔ και με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Για να μην το απλώνουμε, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συμφωνεί και για τις δύο φορές που ο ρέφερι πήγε στην άσπρη βούλα. Στην πρώτη περίπτωση θεωρεί οτι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ και στην δεύτερη οτι η παράβαση είναι εντός περιοχής. Τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε στον διαιτητή.

Διαφωνία υπάρχει για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕΚ, αλλά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Για τους ανθρώπους της ΚΕΔ δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι.

Γενικά, αν εξαιρεθεί οτι ο Βούλγαρος δεν ήταν και σε τοπ φόρμα, δεν διαμόρφωσε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Τι είδε ο Κουτσιαύτης και έκρινε οτι είναι κόκκινη – μαρς του Ματέο Γκαρσία στο Αστέρας Τρίπολης – Άρης!

Για ποιον διαιτητή Super League κατατέθηκε αίτημα υποβιβασμού!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST