Με Σιδηρόπουλο ντέρμπι δεν γίνεται – Με Μπένετ πρωτάθλημα δεν τελειώνει!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennet 1

Ο Μπένετ έπαιξε με τη «φωτιά», κάηκε ο ίδιος και μαζί του και η ελληνική διαιτησία!

Διαιτησία: Ο Μπένετ είναι καμμένο «χαρτί» πλέον! Μονόδρομος η διακοπή συνεργασίας, αν η ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος, θέλουν να τελειώσει το πρωτάθημα και να βγει το ποδόσφαιρο από την διεθνή επιτροπεία!

Διαιτησία: To Sportime, πριν ακόμα προκύψει η θύελλα αντιδράσεων για τον ορισμό Σιδηρόπουλου έγραψε οτι «ο Μπένετ κατάφερε να «κάψει» τον Έλληνα διαιτητή (γενικά), πριν ακόμα τον βάλει να σφυρίξει ντέρμπι!».

Και οι εξελίξεις το επιβεβαίωσαν πριν αλέκτορ λαλήσει τρις! Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ απαίτησαν ξένους διαιτητές στα ντέρμπι για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα! O Mαρινάκης ζήτησε ακόμα και διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Αλαφούζος επικοινώνησε με UEFA.

Αίτημα – απαίτηση που έγινε αμέσως αποδεκτό, μη έχοντας άλλη επιλογή, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος ζήτησε την αντικατάσταση του. Αν βρεθεί ξένος (έχει βρεθεί) θα γίνει το ματς στη Λεωφόρο, αν όχι θα αναβληθεί! Και ακόμα είμαστε στην 4η αγωνιστική!

Διαιτησία: Καμμένο «χαρτί» πλέον ο Μπένετ!
Ο Μπένετ πλέον είναι καμμένο «χαρτί» και όσο πιο γρήγορα αντικατασταθεί τόσο το καλύτερο.

Καμία δικαιολογία για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, με το Sportime να απαριθμεί τα «εγκλήματα» που έγιναν μέχρι να αναγκαστεί να πάρει πίσω τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και να ψάχνει ξένο διαιτητή, 72 ώρες πριν το Παναθηναϊκός – Άρης!

Ο Μπένετ δεν ήρθε από το… φεγγάρι. Ήταν στην ΚΕΔ και με Κλάτενμπεργκ. Έστω κι αν όριζε παρατηρητές από το… σπίτι του, γνωρίζει το τοξικό κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα με τους διαιτητές. Γνωρίζει επίσης οτι όλοι οι «μεγάλοι» θέλουν ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Έχει αποφασίσει να ορίσει Σιδηρόπουλο. Με κάποιο τρόπο ο ορισμός διαρρέει. Παρ’ όλα αυτά αντί να προχωρήσει σε αντικαταστάση του Σιδηρόπουλου πριν την ανάρτηση των ορισμών, δεν κάνει τίποτα και ακολουθεί «πόλεμος».

Το έκανε, λέει, (και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε οτι είχε τις καλύτερες των διαθεσεων) για να στηρίξει τους Έλληνες διαιτητές. Με αυτό που έκανε όμως κατάφερε να τους «κάψει» και να πάει ακόμα μερικά χρόνια πίσω ο ορισμός τους σε ντέρμπι.

Kαι αφού αποφάσισε να στηρίξει τον Έλληνα διαιτητή, δεν άλλαξε τον ορισμό όταν διέρρευσε, γιατί δεν το πήγε μέχρι τέρμα. «Αυτός θα το παίξει και τέλος». Γιατί έκανε πίσω οταν τον πήρε τηλέφωνο ο Μπαλτάκος; 

Δεν έχει συμβεί ξανά στα χρονικά, ομάδες να διαμαρτύρονται για ορισμό και ο αρχιδιαιτητής να τον παίρνει πίσω. Είναι δεδομένο οτι αυτό θα συμβεί ξανά μέσα στη σεζόν.

Ο Μπένετ λογοδοτεί στην UEFA και στην FIFA. Ωστόσο μετά από παρέμβαση της ΕΠΟ (Μπαλτάκου) άλλαξε τον ορισμό. Και αν τον θέλει ο Μπαλτάκος τον Άγγλο, πρέπει να παρέμβει η UEFA. Η διαιτησία είναι ανεξάρτητη και δεν λογοδοτεί στην ΕΠΟ.

Επέλεξε Έλληνα σε ντέρμπι μετά από χρόνια, βάζοντας τον Σιδηρόπουλο. Ο οποίος την πρώτη αγωνιστική είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός – Ιωνικός και είχε αποδοκιμαστεί (του πέταξαν μέχρι και μπουκάλια). Λάθος και επιλογή προσώπου.

Εκτός από το γενικό χαμό, έκανε ζημιά και στον Σιδηρόπουλο, ο οποίος χωρίς να το έχει επιλέξει, έγινε πρώτο θέμα και αιτία αντιπαράθεσης, λίγες μέρες πριν σφυρίξει το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League (έχει πάρει ορισμό την 2η αγωνιστική). Ελίτ διαιτητής, έμπειρος, αλλά όλο αυτό μόνο κακό έχει να κάνει στην ψυχολογία του.

Τα παραπάνω φτάνουν και περρισεύουν. Ακόμα και τα ΜΜΕ που τον αποθέωναν πριν λίγες μέρες, έχουν πέσει να τον «φάνε»!

Έχει ευθύνες και ο Μπαλτάκος!

Πλέον ο Μπένετ τελεί υπό έντονη αμφισβήτηση και καχυποψία. Έχει χάσει τη στήριξη (οχι οτι την είχε) των περισσότερων ομάδων και σχεδόν όλων των μεγάλων, αν συνυπολογίσουμε οτι και η ΑΕΚ τοποθετήθηκε επίσημα κατά της επιλογής Σιδηρόπουλου!

Ο κ. Μπαλτάκος οφείλει να δείξει αντανακλαστικά. Πριν τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Ένα πρωτάθλημα που μυρίζει μπαρούτι από τον Ιούλιο.

Τεράστιες ευθύνες και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Θα μπορούσε να παρέμβει (κάτι που τελικά δεν απέφυγε), πριν σηκωθεί η «σκόνη». Να αλλάξει ο ορισμός πριν ανακοινωθεί.

Η δήλωση του oτι δεν είχε καμία γνώση ή σχέση για τον ορισμό, βάσει της Ολιστικής Μελέτης, η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, δεν έπεισε.

Οταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ζήτησε να αλλάξει ο ορισμός δεν υπήρχε η ολιστική μελέτη και η ανεξαρτησία της ΚΕΔ;

Με αυτά που γίνονται, FIFA και UEFA, οχι δεν θα φύγουν από την Ελλάδα, αλλά θα ανοίξουν και… υποκατάστημα στη χώρα μας.

Υ.Γ. Αν ο Μπαλτάκος δεν είχε γνώση για τον ορισμό, δεν πρέπει να τιμωρήσει εκείνους που τον διέρρευσαν; Πως την λένε εκείνη την παροιμία με τη γυναίκα του Καίσαρα;

Πηγή: Sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST