«Πόλεμος» για τον ορισμό Σιδηρόπουλου – «Να αλλάξει» λέει η ΕΠΟ – Να σταματήσει το πρωτάθλημα» ο Μαρινάκης – Μίλησε με UEFA o Αλαφούζος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.Baltakos 1

Ανοιξε ο ασκός του αιόλου με αφορμή τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Διαχωρίζει τη θέση της η ΕΠΟ - Διακοπή πρωταθληματος ζητάει ο Ολυμπιακός - Μόνο ξένους στα ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ - Στα «κάγκελα» και ο Αλαφούζος!

Από το πρωί της Παρασκευής και πριν ακόμα επιβεβαιωθεί ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου, το Sportime αποκαλυψε, έχοντας ενημερωθεί, οτι θα υπαρξουν αντιδράσεις από την Super League μόλις επιβεβαιωθεί η διαρροή.

«Η συγκεκριμένη διαρροή έχει ενοχλήσει και την Super League, η οποία έχει ήδη ενημερωθεί και περιμένει την επιβεβαίωση για να… αντιδράσει επίσημα, ενημερώνοντας παράλληλα και την UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Ο… χαμός στην Ε.Ε. της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον ΠΑΟΚ να απαιτεί κρατώντας πάγια τη θέση του, για ξένους και μόνο ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε να σταματήσει το πρωτάθλημα, αν δεν αλλάξει ο ορισμός.

O πιο άμεσα εμπλεκόμενος Παναθηναϊκός επίσης προς επιβεβαίωση του Sportime, έχει επικοινωνήσει ήδη με την UEFA, ενημερώνοντας για όσα έχουν συμβεί από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, βλέποντας οτι οι αντιδράσεις είναι έντονες και από πολλούς, ζήτησε από τον Στέφεν Μπένετ να αλλάξει ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Μάλιστα προχώρησε και σε επίσημη δήλωση, διαχωρίζοντας τη θέση τη δική, αλλά και της Ομοσπονδίας, σχετικά με την συγκεκριμένη επιλογή της ΚΕΔ:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

Έντονη κινητοποίηση και για την… διαρροή. Μπορεί η ΕΠΟ μέσω δήλωσης Μπαλτάκου να δηλώνει άγνοια για τον ορισμό, ωστόσο η Super League εκτός από την διαφωνία για τον ορισμό, απορεί και με το πως κυκλοφόρησε ορισμός, μια μέρα πριν βγουν επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει επικοινωνήσει με την UEFA, έχοντας μάλι προσκομίσει και όλα τα δημοσιεύματα που έγραψαν για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, πριν βγει επίσημα.

Πηγή: Sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST