Οσοι άκουσαν τον Μπένετ, δεν πίστευαν στα μάτια τους

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennet 1

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, τη γύρισε τη… μανέλα ο Στέφεν Μπένετ. Στο σεμινάριο της Β’ Εθνικής είπε οτι οι πίνακες θα αλλάξουν τον Δεκέμβριο και τελικά τους άλλαξε τρεις μέρες μετά! Δεν ήθελε να ενημερώσει ή δεν είχε ενημερωθεί;

Υπήρχαν διαιτητές που είχαν ενημερωθεί οτι είτε επιστρέφουν στους πίνακες, είτε ανεβαίνουν κατηγορία. Το Sportime έχει αποκαλύψει από τον Ιούλιο, οτι θα γίνουν εκ νέου αξιολογήσεις, ενω αναρωτήθηκε για την… σιγουρία που εξέφραζε στο περιβάλλον του ο Ματσούκας περί ανόδου στη Super League.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε μια πληροφορία οτι αυτές θα γίνουν άμεσα. Οπως και έγιναν με την ΚΕΔ να προβιβάζει τρεις διαιτητές στην πρώτη κατηγορία. Τον Ματσούκα που επιβεβαιώθηκε, τον Αθηναίο Κατοίκο και τον Πολυχρόνη από την Πιερία που τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα μεταξύ των υποψηφίων.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έγιναν την Δευτέρα, είναι η τοποθέτηση του Μπένετ πριν λίγες μέρες στο σεμινάριο των αξιωματούχων της Super League 2 που έγινε στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είπε θα πορευθεί με τους πίνακες που έβγαλε το καλοκαίρι ο Κλάτενμπεργκ πριν αποχωρήσει και θα πάει σε αλλαγές τον Δεκέμβριο!

Μεγάλη «κωλοτούμπα». Τελικά διαψεύστηκε μόνος του, τρεις μέρες μετά! Άλλα είπε, άλλα έγιναν! Είτε ο Άγγλος δεν ήθελε να ενημερώσει, είτε ο ίδιος δεν είχε ακόμα ενημερωθεί για τις εξελίξεις!

Oσοι τον άκουσαν με τα αφτιά τους την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πίστευαν στα μάτια τους, με όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας!

Πηγή: Sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST