Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο Λαμία – ΑΕΚ – Τρελάθηκε η ΚΕΔ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.koutsiaftis 855x513 Απίστευτη φάση στο Λαμία - ΑΕΚ. Έξαλλη η ΚΕΔ!

Διαιτησία – Κοράκι: «Τρελάθηκε» μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ με αυτό που έγινε στο Λαμία – ΑΕΚ – Τι έκανε ο Κουτσιαύτης και τα «πήρε» ο Καπέλα!

Διαιτησία – Κοράκι: Τσέτσιλας, Γκορτσίλας και Κουτσιαύτης οι διαιτητές που δεν ορίστηκαν καθόλου την 2η αγωνιστική της Super League. Ο πρώτος δικαιολογημένα, αφού το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε. Οι άλλοι δύο ήταν στο Λαμία – ΑΕΚ στην πρεμιέρα.

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης, VAR o Γκορτσίλας. Απίστευτο περιστατικό το οποίο μόλις αντιλήφθηκε ο Ζοάο Καπέλα τρελάθηκε! Στη φάση του πέναλτι υπέρ της Λαμίας που αρχικά έχασε ο ρέφερι, έχουν γίνει «αρκούδες».

Ο Γκορτσίλας του ζητάει να διακόψει το ματς σε ουδέτερη ζώνη, για να ελέγξει για πιθανό οφσάιντ αρχικά και για πιθανό πέναλτι στη συνέχεια.

Κάποια στιγμή η μπάλα δεν παίζει και ο Κουτσιαύτης αποφασίζει να πάει μόνος του στο μόνιτορ, χωρίς να τον καλέσει ο VARιστας του για on field review!

O Γκορτσίλας βλέποντας τον Κουτσιαύτη να περιμένει να δει ριπλέι στο μόνιτορ τα έχασε αρχικά. «Μένιο δεν σε έχω φωνάξει για ανασκόπηση, δεν έχω ελέγξει ακόμα την APP για οφσάιντ»!

Ο Κουτσιαύτης περιμένε ωστόσο… στωϊκά να δει το ριπλέι για να αλλάξει την αρχική του απόφαση!

Όποιος ήταν VAR την 2η αγωνιστική άκουσε (μέχρι ενός σημείου) το ηχητικό από το Λαμία – ΑΕΚ, με τον Καπέλα να ενημερώνει οτι δεν τηρήθηκε το πρωτόκολο και η φάση θα παιχθεί στο επόμενο σεμινάριο.

Προς γνώση και συμμόρφωση ένα πράμα…

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST