Έρχεται λίφτινγκ στους πίνακες!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.ked logo

H Εκτελεστική Επιτροπή της EΠΟ στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής (22/7) που είχε και την νέα επίθεση Μαρινάκη στον Μπαλτάκο, επικύρωσε με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό την πρόσληψη του Στέφεν Μπένετ ως νέου αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Ο Άγγλος, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά σε ρήξη πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, αναφορικά με την στελέχωση της ΚΕΔ, η οποία θα επικυρωθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Ε.Ε. την προσεχή Τετάρτη (27/7).

Ο Ζοάο Καπέλα, αναμένεται να παραμείνει ως επικεφαλής για το VAR, αν και λόγω κάποιων διαφωνιών με τον Κλάτενμπεργκ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Από κει και πέρα, Μάνταλος, Καρατζίκας και Λαμπαδαρίου, όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τα ονόματα που ακούγονται πολλά. Καλογερόπουλος, Θάνος, Στυλιαράς, Ευθυμιάδης, με τον τελευταίο να φαντάζει ως ο επικρατέστερος new entry στην Επιτροπή, χωρίς να αποκλείεται η… έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αν και φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».

Πολύ πιθανό να προκύψουν και αλλαγές στους πίνακες. Αν και ο Μπένετ ήταν παρών στην συνεδρίαση της ΚΕΔ για τον καταρτισμό των πινάκων, λέγοντας σε όλα «ναι», φαίνεται πως μετά από τις συζητήσεις που έκανε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, έχει αποφασίσει να επαναφέρει κάποιους διαιτητές που έμειναν εκτός και προκάλεσαν τις αντιδράσεις των Ενώσεων, στις οποίες ανήκουν. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει δεσμευθεί και έχει δηλώσει δημόσια, οτι οι Ενώσεις έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται για την κατάρτιση των πινάκων.

Οι όποιες αλλαγές, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα επηρεάσουν τον πίνακα της Super League, αφού ο Κλάτενμπεργκ δεν «έκοψε» κανέναν διαιτητή, προσθέτοντας τέσσερα νέα πρόσωπα, Τσιμεντερίδη, Τσαγκαράκη, Βεργέτη και Μαλούτα.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST