Το... κάγκελο λείπει και γίναμε!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.baltakos klatenberg 768x461

Η ΕΠΟ προτείνει συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ για αρχιδιαιτητή, ο Άγγλος να μην πληρώσουν ποσοστά οι διαιτητές της ΕΠΣ Αχαϊας και Βοιωτίας και η Super League να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ. Μόνο το... κάγκελο λείπει από το ελληνκό ποδόσφαιρο και την διαιτησία!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την εισήγηση Μπαλτάκου για το πόστο του αρχιδιαιτητή, λίγο πριν ξεκινήσει το Δ.Σ. της Super League για Κλάτενμπεργκ! Τον συνεργάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, Στέφεν Μπένετ προτείνει ο Τάκης Μπαλτάκος για αντικαταστάτη του Άγγλου στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μπένετ είναι ήδη μέλος της ΚΕΔ από το 2020 και ασχολείται από τη... χώρα του (μόνο) με τους παρατηρητές, με μισθό 12.000 ευρώ ετησίως!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που έχει γίνει στον Μπένετ για διετή συνεργασία, ξεπερνάει τις 700 χιλιάδες ευρώ, χωρίς τις έξτρα παροχές.

Τα περί Ισπανών και Γερμανών δεν είχαν καμία τύχη, αφού οι περισσότεροι από τους οποίους αποτάνθηκε ο Μπαλτάκος αρνήθηκαν να αναλάβουν το πόστο.

Η (οριστική) ρήξη μεταξύ ΕΠΟ και Super League για την οποία έχει γράψει το Sportime επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, αφού η κίνηση που έκανε ο Μπαλτάκος, ήρθε λιγα λεπτά πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League για την παραμονή Κλάτενμπεργκ και την επαγγελματική διαιτησία!

Να υπενθυμίσουμε οτι πρόκειται για εισήγηση από πλευράς του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ, πρέπει να γίνει αποδεκτή από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Super League: Επιμένει στην ανανέωση Κλάτενμπεργκ!
Αυτή την ώρα συνεδριάζει όπως προαναφέραμε για τον Κλάτενμπεργκ και την επαγγελματική διαιτησία η διοργανώτρια, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, να επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Κλάτενμπεργκ: Να μην πληρώσουν ποσοστά οι διαιτητές από Αχαϊα και Βοιωτία!

Λίγο πριν τα παραπάνω ο Κλάτενμπεργκ ζήτησε από τους διαιτητες ΕΠΣ Βοιωτίας και Αχαϊας να μην αποδώσουν ποσοστά για την περίοδο 2022-2023, επειδή οι Ενώσεις τους απέσυραν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην διοργάνωση των ετήσιων αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές-βοηθούς όλων των κατηγοριών.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST