Πλήρης επιβεβαίωση – Aυτοί ανέβηκαν – Στον πόντο και οι αλλαγές στους παρατηρητές, αλλά και με τον ενδιάμεσο πίνακα!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenberg

Πλήρης επιβεβαίωση! Μαλούτας, Τσαγκαράκης, Τσιμεντερίδης και Βεργέτης στη Super League. Στον… πόντο και οι έξι αλλαγές στους παρατηρητές.

Στο απόλυτο επιβεβαιώθηκε το Sportime όσον αφορά στους νέους πίνακες διαιτησίας! Τσαγκαράκης, Μαλούτας, Τσιμεντερίδης και Βεργέτης, οι τέσσερις νέοι διαιτητές που προστέθηκαν στον πίνακα της Super League, χωρίς να αποχωρήσει κανένας από τους ρέφερι της περασμένης σεζόν!

Να θυμίσουμε οτι στον πίνακα παρέμειναν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Τζήλος, Φωτιάς, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανούχος, Κουμπαράκης, Γκάμαρης, Περράκης, Τσακαλίδης, Ζαμπαλάς, Τζοβάρας, Γκορτσίλας, Αγγελάκης, Ευαγγέλου, Τσέτσιλας, Κουτσιαύτης και Καραντώνης.

Επιβεβαίωση και στους παρατηρητές.To Sportime είχε αποκαλύψει το «θέμα» που είχε ο Κλάτενμπεργκ με ορισμένους που δεν πληρούσαν τα κριτήρια για να είναι στον πίνακα.

Όλα τα μέλη της ΚΕΔ/EΠΟ (Μάνταλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) μπήκαν στην Super League επέστρεψε ο Σταθόπουλος, προβιβάστηκε ο Λιαχούδης, με τους Τικόζογλου, Βλάχο, Κόκοτου, Μαυρόπουλο, Αγαδάκο να γίνονται… τηλεοπτικοί παρατηρητές (tv observers) και τον Τοπούζη να μένει εκτός πινάκων! Στη Super League 2 υποβιβάστηκε o Φλώτσιος. Εκτός λόγω ορίου ηλικίας έμεινε ο Καλύβας. 

Επιβεβαίωση και 10/10 και με τον ενδιάμεσο πίνακα (development), με διαιτητές που θα παίζουν Super League και Super League 2. Σε αυτόν βρίσκονται οι Βλάχος, Κατοίκος, Αντωνίου, Ματσούκας, Τακίδης, Πολυχρόνης, Πουλόπουλος, Φίτσας, Στάμος, Βάτσιος!

Όσον αφορά τους βοηθούς ανέβηκαν οι Καλαμπόκης (επιστροφή), Kαραλής, Διαμαντής, Μπαλιάκας, Σάββας (επιστροφή), Μινούδης.

Έμειναν εκτός οι Δημητριάδης (Καστοριάς), Κολοσιώνης, Μπαλτάς, Aλεξέας, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST