Έτοιμοι οι πίνακες – Βγαίνουν άμεσα!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.cluttenberg 0804451

Ανακοινώνονται οι νέοι πίνακες. Μεγαλώνει ο πίνακας των διαιτητών της Super League. Αρκετές αλλαγές στους παρατηρητές.

Με το δάχτυλο κολλημένο στο f5 οι αξιωματούχοι στη διαιτησία. Η πληροφορία που κυκλοφορεί είναι ότι οι πίνακες είναι έτοιμοι και εντός της ημέρας (5/7) θα ανακοινωθούν!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά την χθεσινή ολομέλεια της ΚΕΔ, πήρε τις αποφάσεις του, για τις οποίες ζήτησε από όλα τα μέλη της Επιτροπής να μην διαρρεύσει το παραμικρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του, ο πίνακας των διαιτητών της Super League θα μεγαλώσει, αφού δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις, ενώ θα προστεθούν 3-4 ίσως και πέντε νέοι διαιτητές.

Κάποιοι εξ αυτών, όπως οι Τσαγκαράκης και Βάτσιος έχουν εμπειρία αφού υποβιβάστηκαν πέρσι το καλοκαίρι στη Super League 2 και επιστρέφουν. Οσον αφορά στην Αντωνίου, το ρεπορτάζ, με μια μικρή επιφύλαξη, αναφέρει ότι μάλλον δεν θα ανέβει κατηγορία. Yποψήφιοι για άνοδο και οι Κατσικογιάννης, Βεργέτης.

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές στον πίνακα των παρατηρητών της πρώτης κατηγορίας, προς επιβεβαίωση και πάλι του Sportime, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μίνιμουμ τρία νέα πρόσωπα θα αντικαταστήσουν κάποιους που έμειναν εκτός. Ισως και παραπάνω οι αποχωρήσαντες!

Αλλαγές και στις χαμηλότερες κατηγορίες με τις πληροφορίες να αναφέρουν μείωση σε διαιτητές και βοηθούς της super League 2.

Όσον αφορά το μέλλον του Κλάτενμπεργκ, η Super League επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime, επιθυμεί την παραμονή του Άγγλου και την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST