Η Αίγυπτος, τα σενάρια αποχώρησης και ο πρώτος υποψήφιος για διάδοχος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenburg

Σενάρια αποχώρησης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ και την Ελλάδα, με αφορμή το πόστο του προέδρου Ανάπτυξης Διαιτησίας που ανέλαβε στην Αίγυπτο!

Στην Ελλάδα «τελειώνουν» τον Άγγλο από την ΚΕΔ!

Ο Κλάτενμπεργκ, τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αποφεύγει συστηματικά το τελευταίο διάστημα, αναλαμβάνει το κομμάτι της ανάπτυξης (εκπαίδευση) και όχι αρχιδιαιτητής στην Αίγυπτο.

Αυτό δεν του απαγορεύει να είναι αρχιδιαιτητής στη χώρα μας. Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που θα εργάζεται παράλληλα σε δύο διαφορετικές ομοσπονδίες.

Το αν θα φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την Αίγυπτο.

Είναι γνωστό και δεδομένο ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος θέλει να τον «τελειώσει». Αλλά ο τελευταίος λόγος δεν ανήκει στην ΕΠΟ, αλλά στην FIFA και στην UEFA. Από τους BIG4 μόνο η ΑΕΚ είναι κόντρα στην ανανέωση του συμβολαίου του. Η UEFA θέλει να είναι κοινής αποδοχής, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ μετά από τα τελευταία γεγονότα, θέλει να τον αντικαταστήσει. Ήδη προέκυψαν σενάρια για Ισπανό και Γερμανό. Ακούγεται ο Μπρίχ!

O Kλάτενμπεργκ έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Κάτι που είναι επιβεβαιωμένο και από τις συζητήσεις που είχε με αρκετούς διαιτητές.

Αγωνιστικά τεστ, σεμινάρια, ενώ έτοιμοι είναι και οι νέοι πίνακες. Το τελευταίο διάστημα γίνονται οι τελευταίες κινήσεις στην… σκακιέρα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST