Η ΕΠΟ θέλει δική της τη διαιτησία, αλλά το «φέσι» έχει φτάσει στο «γόνατο»!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.baltakos klatenberg

Οι οφειλές προς τους διαιτητές αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά η ΕΠΟ αντί να πληρώσει, θέλει να πάρει πίσω την διαιτησία και να μην γίνει επαγγελματική! Πήραν κάτι… ψιλά οι διαιτητές της Super League, δεν πήραν ευρώ της Super League 2!

Του κινήματος «δεν πληρώνω» όσον αφορά στις οφειλές προς τους διαιτητές η ΕΠΟ. Το «φέσι» ξεπερνάει τις 400 χιλιάδες ευρώ και αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, εμφανίστηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα, «σοκαρισμένος» από τις οφειλές προς τους διαιτητές και έδωσε εντολή να πληρωθούν άμεσα οι ρέφερι!

Σύμφωνα με πληροφορίες , oι διαιτητές της Super League είχαν πληρωθεί μέχρι την 23η αγωνιστική. Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει εδώ και έναν μήνα! Kαι τις ομάδες να έχουν πληρώσει διαιτησίες μέχρι το φινάλε! Που πήγαν τα χρήματα που προορίζονται για τους διαιτητές, ας απαντήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που δεν θέλει (ξεκάθαρα) τον Κλάτενμπεργκ, δεν θέλει επαγγελματική διαιτησία, αλλά διαιτητές να βαράνε... προσοχές στους προέδρους των ΕΠΣ!

Οι διαιτητές πάλι της Super League 2, είναι ακόμα στο… 2021, αφού η τελευταία πληρωμή αφορούσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Μετά από την παρέμβαση (που όντως έγινε) Μπαλτάκου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας, πήγαν με… σάκους στα ATM, αφού πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους… τρεις ολόκληρες αγωνιστικές. Μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Τα play off/out παραμένουν γραμμένα στο… χιόνι! Όπως και το Κύπελλο!

Οσον αφορά τώρα στους διαιτητές Β’ Εθνικής πήραν μόνο… ευχές για καλό καλοκαίρι! Παραμένουν απλήρωτοι για 24 αγωνιστικές! Τελευταία φορά που είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους ήταν στις 23 Μαρτίου! Πριν από τρείς μήνες!

Αν η ΕΠΟ θέλει να διεκδικήσει τη διαιτησία, την οποία ωστόσο αποκαλεί «βαρίδι», ας ξεκινήσει πρώτα από τα αυτονόητα. Να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους διαιτητές.

Με τέτοιο «φέσι» λογικό είναι να μην θέλουν κάποιοι επαγγελματική διαιτησία! Και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που είναι υπέρμαχος του project της επαγγελματικής διαιτησίας!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST