«Τελείωσε» οριστικά μέλος της ΚΕΔ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Στενός συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν συνεχίζει στην ΚΕΔ! Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους διαιτητές!

Από τις 13/5 το Sportime είχε αποκαλύψει οτι θα υπάρξει αποχώρηση από την ΚΕΔ, αναφέροντας οτι θα είναι ξένος και όχι ο Μαρκ Κλάτενμπερκ!

Το μήνυμα – αποχαιρετιστήριο – που έστειλε την Δευτέρα (23/5) ο Ζοάο Καπέλα στους διαιτητές ήρθε να επιβεβαιώσει ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime σε θέματα διαιτησίας!

Ο Πορτογάλος, υπεύθυνος για τους VAR, έστειλε μέιλ στους ρέφερι της Super League, ενημερώνοντας τους οτι δεν θα είναι την επόμενη σεζόν μαζί τους.

Είδηση που είχε διαρρεύσει στις τάξεις των διαιτητών τις τελευταίες μέρες αφού ο Καπέλα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε άριστες σχέσεις με το σώμα των διαιτητών, είχε αρχίσει να γνωστοποιεί την αποχώρηση του από την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν.

Το μέιλ που έστειλε στους διαιτητές:

«Αγαπητοί,

Ελπίζω να είστε καλά και να απολαμβάνεται τις οικογενειακές σας στιγμές. Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και τη συνεργασία κατά τη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων».

Μετά απο μια διετία, ο Πορτογάλος VAR μάνατζερ φεύγει από την χώρα μας, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει κάποιος άλλος στη θέση του, ή θα αντικασταθεί εκ των έσω και από τον επίσης (και πιο) στενό συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ, Τζέικ Κόλινς.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST