Είπε ο Κλάτενμπεργκ στον Λαόθ να μην διακοπεί ο τελικός;

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenberg

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ήταν παρών στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κατηφόρισε στο χώρο των αποδυτηρίων, όταν ο Ματέου Λαόθ έστειλε για δεύτερη φορά τις ομάδες στα αποδυτήρια!

Από εκείνο το σημείο και μετά, ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν περισσότερα για τα όσα είπε – ή τελικά δεν είπε – ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ με τον διαιτητή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ματέου Λαόθ ενημέρωσε και τις δύο ομάδες, ενώ πληροφορίες θέλουν να ζήτησε και τους δύο ιδιοκτήτες των ΠΑΕ (κάτι που τελικά δεν έγινε), οτι στην επόμενη διακοπή, ο τελικός θα τελειώσει οριστικά! Αυτό μεταφέρθηκε στους αξιωματούχους των δύο ομάδων.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν ως φήμες και πληροφορίες, δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση στον Ισπανό ρέφερι, για το συγκεκριμένο κομμάτι. Για το αν δηλαδή θα διακοπεί ή όχι ο τελικός.

Ο Κλάτενμπεργκ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν είπε ποτέ στον Λαόθ να συνεχίσει τον τελικό! Επίσης δεν του είπε ποτέ, να τον τελειώσει no matter what!

Αυτά δεν ειπώθηκαν ποτέ! Ο Κλάτενμπεργκ ενημερώθηκε περισσότερο για τα όσα έχουν συμβεί από τους αρμόδιους, συνομίλησε εννοείται με τον Λαόθ, αλλά όχι για τα παραπάνω. Αντικείμενο της κουβέντας τους, ήταν η τοξικότητα που επικρατεί στην Ελλάδα και τους λόγους που τον αναγκάζουν να φέρνει ξένους διαιτητές να σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια!

Καμία παρέμβαση στο έργο του Λαόθ. Ο Ισπανός είχε αποφασίσει οτι στην επόμενη, το ματς τελειώνει! Ασχετα αν και ο ίδιος ο ρέφερι δεν ήθελε να «χρεωθεί» στο παλμαρέ του έναν τελικό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Γι’ αυτό άλλωστε και η διαχείριση στα σφυρίγματα του, προκειμένου να τελειώσει το επεισοδιακό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST