Σοκαριστικό! Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται απειλές ο Κλατενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenburg

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δημοσιοποίησε ένα απειλητικό και άκρως χυδαίο μήνυμα που δέχθηκε από άγνωστο σε προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μήνυμα που «έπαιξε» σε όλα τα ΜΜΕ.

Εκτός από αναφορές για τα μέλη της οικογένειας του, ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ απειλήθηκε οτι θα του σπάσουν τα γόνατα!

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής φαίνεται οτι μετά την έκταση που πήρε το θέμα «κατέβασε» την ανάρτηση του.

O Kλάτενμπεργκ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων. Έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν και όχι μόνο στο instagram. Ο υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Super League έχει δεχθεί απειλές και σε ένα από τα προσωπικά του τηλέφωνα, ωστόσο δείχνει οτι δεν πτοείται από κάτι τέτοια.

Οπως ο ίδιος έχει μεταφέρει στο παρελθόν στους Έλληνες ρέφερις, είναι κάτι που του έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν και όταν ήταν εν ενεργεία διαιτητής.

«Δεν φοβάμαι. Δεν με ακουμπούν τέτοιου είδους πράγματα. Έχω καταστήσει σαφές οτι θα συνεχίσω και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχετε πρόβλημα εσείς. Θα μπω μπροστά για εσάς», είχε μεταφέρει παλαιότερα στους διαιτητές στο παρελθόν ενώ είχε βάλει και την… κόκκινη γραμμή. «Εαν δεχθεί κάποιος από εσάς επίθεση, να ειστε σίγουροι οτι θα σταματήσω να ορίζω διαιτητές στη Super League και δεν θα φέρω ξενους. Θα σταματήσει το πρωτάθλημα. Είναι κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί και η UEFA», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κλάτενμπεργκ.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST