Οι σκέψεις του Κλάτενμπεργκ για το φινάλε της Super League!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.cluttenberg 0804451

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σκέφτεται να δώσει ορισμούς στη Super League και σε διαιτητές Β’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του. Τέσσερις αγωνιστικές για να πέσει η «αυλαία» των play off και δύο για τα play out.

Ήδη το προσεχές Σαββατοκύριακο, τα τρία από τέσσερα παιχνίδια των play out είναι βαθμολογικά αδιάφορα. Μόνο το Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός έχει ενδιαφέρον.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ μιλώντας στο περιβάλλον του, έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του να δώσει κάποια παιχνίδια και σε διαιτητές του πίνακα της Β’ Εθνικής.

Ήδη έχουν πάρει την ευκαιρία οι Κουκούλας και Τσαγκαράκης. Ο δεύτερος μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει το Sportime είναι από τα ονόματα που παίζουν «δυνατά» για επιστροφή στον πινακα της α’ κατηγορίας το καλοκαίρι.

Ορισμό μέσα στη σεζόν είχε πάρει και ο Βάτσιος (Λαμία – Αστέρας Τρίπολης), αλλά το παιχνίδι είχε αναβληθεί λογω covid, με τον Κλάτενμπεργκ να αλλάζει στη συνέχεια τον ορισμό.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Κλάτενμπεργκ να δώσει εκ νέου την ευκαιρία στον Βάτσιο να σφυρίξει ένα αδιάφορο ματς της Super League.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται κι άλλοι διαιτητές που υποβιβάστηκαν το καλοκαίρι στη Super League 2, όπως ο Βρέσκας και Mαλούτας.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST