Κλάτενμπεργκ: Ποιες φάσεις ανέλυσε στο σεμινάριο της Ραφήνας!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenburg

Μετά τα τεστ που έτρεξαν οι διαιτητές το πρωί της Τετάρτης, η συνέχεια περιελάμβανε ανάλυση φάσεων. Συγκεκριμένα ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ μίλησε για το πέναλτι που καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος στο ΑΕΚ – Άρης, το πέναλτι που δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, για τα on field review στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Λαμία – Παναιτωλικός, την κόκκινη που «έχασε» ο Σιδηρόπουλος στο Ιωνικός – Απόλλων, το λάθος του Ευαγγέλου στο ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων, το γκολ στο ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης και τη φάση που φάνηκε να περνάει η μπάλα τη γραμμή στο Ατρόμητος – Άρης.

AEK – Άρης: Ο Διαμαντόπουλος καταλογίζει πέναλτι υπερ της ΑΕΚ. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Έγιναν πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν γίνεται να μην έχεις βγάλει λίγο νωρίτερα 2η κίτρινη και να δίνεις αυτό το πέναλτι. Όταν μάλιστα σε εκθέτει και ο προπονητής κάνοντας αλλαγή τον παίκτη που έπρεπε να είχες αποβάλει»!

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Ο Παπαδόπουλος καταλογίζει μετά από on field review πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε οτι υπάρχει πέναλτι.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Mπέμπεκ που ήταν VAR φώναξε για οn field review για πιθανό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, τον Τρεϊμάνις, ο οποίος όμως δεν το καταλόγισε. Σωστά για τον Κλάτενμπεργκ αφού ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει πρώτα μπάλα και μετά το πόδι του αντιπάλου του.

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης: Την κόκκινη κάρτα στον Ραϊλι που έδειξε μετά από on field review o Σιδηρόπουλος έδειξε ο Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος μίλησε για ξεκάθαρη προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, για λάθος του διαιτητή και κακή συνεργασία του ρέφερι με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Για το γκολ των γηπεδούχων, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε οτι έπρεπε να λειτουργήσει πιο γρήγορα ο VAR και να ενημερώσει τον διαιτητή να σταματήσει το παιχνίδι.

Ατρόμητος – Άρης: Για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε οτι εφόσον το πόδι του Δεληζήση είναι στη γραμμή και η μπάλα βρίσκει στο κορμι του που είναι μέσα στο τέρμα, έπρεπε να καταλογιστεί γκολ, χωρίς οn field review.

Άρης – Ατρόμητος: Το πέναλτι που καταλόγισε αρχικά ο Ευαγγέλου υπέρ του Άρη και πήρε πίσω μετά από ανασκόπηση που του συνέστησε ο VAR, Τσακαλίδης. Σωστά για τον Κλάτενμπεργκ πήρε πίσω την αρχική του απόφαση του ο Αθηναίος ρέφερι. «Πολύ σωστά λειτούργησε ο VAR», το σχόλιο του Άγγλου.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Για τον Κλάτενμπεργκ δεν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, αφού στην αρχή της φάσης υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίζεται. Ευθύνες και στο VAR που δεν γύρισε τη φάση πίσω, καλώντας για on field review τον Ευαγγέλου.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST