Κλάτενμπεργκ: «Μην ξαναδώ τέτοιο πέναλτι»!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenberg

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει προ πολλού κόψει τα δημόσια βίντεο, αλλά τις φασούλες του, στους διαιτητές – και καλά κάνει – τις αναλύει, τις δύο τελευταίες Τρίτες (αυτή την Τρίτη δεν έχει μάθημα πάντως). Φάσεις από Super League. Ένα ακόμα credit που πιστώνεται ο Άγγλος, αφού στο παρελθόν αρκετοί εκ των προκατόχων της καρέκλας του, απέφευγαν όπως ο… διάολος το λιβάνι, να πάρουν θέσεις για φάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την περασμένη Τρίτη, το piazzasports σας μετέφερε τα πάντα με το Ν και με το Σ. Αλλά είχε και παρασκηνιάκι το μαθηματάκι.

Από τις 10 φασεις που μοιράστηκαν, τη μερίδα του λέοντος είχε το Λαμία – Απόλλων Σμύρνης. Διαιτητής ο «αγαπημένος» του Μαρκ (και αρκετών εκ των μελών της ελληνικής ΚΕΔ που έχουν πέσει, Μένιος Κουτσιαύτης.

Τρεις φάσεις και σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ, ο Κουτσιαύτης που παραμένει «ορφανός» από ΕΠΣ, δεν πέτυχε ούτε τον… λήγοντα!

Η κόκκινη που βγήκε μετά από ανασκόπηση στο μόνιτορ, στον Ντεντάκη, ένα ακόμα μαρκάρισμα του Ντομίνγκες στον Ρόμανιτς που επίσης ήταν κόκκινη αλλά ο Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη και το πέναλτι υπέρ της Λαμίας, όταν ο Μανούσος για αδιευκρίνιστους και μετά από πολλά ριπλέι, λόγους έπεσε στο χορτάρι! Εκεί ο Κλάτενμπεργκ κούνησε δάχτυλο.

«Δεν γίνεται να δίνεις τέτοιο πέναλτι. Είσαι έμπειρος. Δεν θέλω να ξαναδώ να σφυρίζετε τέτοιο πέναλτι», τα λόγια του Κλάτενμπεργκ, ωστόσο παρά τα τρία σημαντικά λάθη, ο Κουτσιαύτης ορίστηκε «καπάκι» ως 4ος στο ΠΑΟΚ – Ιωνικός. Όταν άλλοι για σωστές αποφάσεις, κάνουν να δουν χορτάρι κανά μήνα!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST