Παραμονή Κλάτενμπεργκ – Οι απόψεις διίστανται!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenberg 2

Ανανεώνει το συμβόλαιο του ή φεύγει το καλοκαίρι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Το διετές συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ οσονούπω ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμπληρώνει δύο χρόνια στην ΚΕΔ.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον. Για την παραμονή ή όχι του Μαρκ, αποφασίζει η FIFA με την UEFA, ενώ λόγο έχουν και οι BIG 4, που τον επέλεξαν πριν δύο χρόνια!

Ο Άγγλος, αλήθεια είναι, οτι το τελευταίο διάστημα δέχεται μεγαλύτερη πίεση. Γι’ αυτό και προχώρησε στην επιλογή Μπριχ στο Άρης – ΠΑΟΚ. Ήθελε έναν διαιτητή που θα έρθει να σφυρίξει, να φύγει και να μην σηκώσει «σκόνη».

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου είναι μια από τις ομάδες που δεν είναι ευχαριστημένες με τα έργα και ημέραι του Κλάτενμπεργκ στην προεδρική καρέκλα της Επιτροπής.

Κατά του Άγγλου το τελευταίο διάστημα έχει εκφραστεί και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Και αρκετοί από τους «μικρούς», όπως ο Βόλος, ο Ατρόμητος, αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης.

Πλέον τα γκάλοπ δείχνουν οτι ο Μαρκ μπορεί να έχει «δυνατούς» φίλους, αλλά έχει κάνει και φανατικούς «εχθρούς». Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ρυθμιστή της επόμενης μέρας τον Γιάννη Αλαφούζο.

Επειδή αρκετά λέγονται και γράφονται, η αλήθεια είναι μια και η εξής. Ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει κατοχυρώσει τη θέση, ούτε όμως είναι υπ’ ατμόν. Το παρασκηνίο γύρω από το συμβόλαιο του, έντονο το τελευταίο διάστημα και εκτός συνόρων. Μέχρι Ελβετία μεριά. Πάντως οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST