Όλοι οι Ελληνες της ΚΕΔ «πάνω» στον... διεγραμμένο Κουτσιαύτη που έκανε χαμό στο μάθημα της Δευτέρας!

 

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.koutsiautis

Xωρίς ΕΠΣ από τις 17/1 ο Μένιος Κουτσιαύτης. Ο Σουπερλιγκάτος ρέφερι ορίζεται κανονικά από την ΚΕΔ σε παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ενήμερος για τις εξελίξεις.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει διαγραφεί, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, τα οποία αφορούν στις μη παρουσία του στα μαθήματα διαιτησίας που γίνονται κάθε Δευτέρα τα τελευταία δύο χρόνια, στην άρνηση του να διευθύνει παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος, καθώς και σε θέματα οικονομικής φύσεως, τα οποία τακτοποιήθηκαν κατόπιν κλήσης του σε απολογία από την Ένωση.
Για την διαγραφή του από την ΕΠΣ Άρτας έχει σταλεί επίσημο έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδία, ωστόσο ο Κουτσιαύτης στους πίνακες διαιτησίες παραμένει «χρεωμένος» στην ΕΠΣ Άρτας.

Ένταση με απειλές και ύβρεις!

Ο Κουτσιαύτης μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της ΚΕΔ και πιο συγκεκριμένα των ανθρώπων που ασχολούνται με την εκπαίδευση και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, εμφανίστηκε στο μάθημα της περασμένης Δευτέρας στην ΕΠΣ, ωστόσο λόγω της επίσημης διαγραφής του, ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης, Δημήτρης Κωνσταντίνου του ζήτησε να αποχωρήσει, αφού δεν μπορούσε να το παρακολουθήσει.

Οι τόνοι ανέβηκαν από τον σουπερλιγκάτο ρέφερι, που ζήτησε το λόγο από τον αρχιδιαιτητή. «Θα πρεπε να ντρέπεσαι. Θα δεις τι θα γίνει».

Μια αναιτια επίθεση από τον διαιτητή, αφού υπεύθυνη για την διαγραφή του είναι η ΕΠΣ Άρτας και το Δ.Σ. της και οχι ο αρχιδιαιτητής της!

Μάλιστα αν και του ζητήθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα, ο ίδιος αρνήθηκε και κάθισε σε μια καρέκλα, με συνέπεια το μάθημα να διακοπεί και οι παρευρισκόμενοι νεαρής ηλικίας διαιτητές, αλλά και οι γονείς τους που ήταν παρόντες, να αποχωρήσουν άφωνοι, μετά από το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Κουτσιαύτης επικαλέστηκε... προτροπή της ΚΕΔ (!) για να παρουσιαστεί στο μάθημα της Δευτέρας! Κάτι που αν ισχύει, μόνο ως λυπηρό μπορεί να χαρακτηριστεί! 

Αμέσως ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, κ. Τρομπούκης, ο οποίος αναμένεται να κινηθεί αναλόγως.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST