Δύο πέναλτι, δύο υποψηφιότητες, ένα... όσκαρ! (vid)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.3411974

O Παναθηναϊκός πέρασε με τριάρα (3-0) από τη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διαμαρτύρεται και δικαίως, για τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν κατά του, βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση, πριν τελειώσει το παιχνίδι!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κάνει λόγο για «ανύπαρκτα πέναλτι», χαρακτηρίζοντας τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ «Άγγλο ασθενή» που κάνει πολύ άσχημα της δουλειά του. Γι’ αυτό «πηγαίνετε στο σπίτι σας».

Το πρώτο πέναλτι είναι ανύπαρκτο, το δεύτερο συζητιέται αν είναι επίσης ανύπαρκτο ή «αρκούδα».

Στο 12' ο Μπαξεβανίδης σηκώνει το πόδι, μη βλέποντας τον Αϊτόρ, τον βρίσκει (αν τον βρίσκει) στο ύψος του χεριού του. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πέφτει στο χορτάρι και πιάνει το κεφάλι του (!). Μάλλον το χτύπημα έκανε... μετάσταση!

Η αντίδραση του παίκτη του Παναθηναϊκού είναι για... Κάννες και χρυσό φοίνικα για α' αντρικό ρόλο. Κίτρινη για «θέατρο» και ποτέ πέναλτι!

Μεγάλος όμως ο ανταγωνισμός για το αγαλματίδιο, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Κάστρο αν και πατάει το πόδι του στο χόρτο, ο Ιωαννίδης πέφτει σφαδάζοντας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να «καρφώνει» για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα! Επίσης καμία παράβαση πέναλτι.

Ο VAR έκανε support και στις δύο αποφάσεις του διαιτητή!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST