«Τα «έχει» με τον Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.unnamed 1

Στο μάθημα που έγινε στους διαιτητές της Super League, την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στάθηκε και σε δύο φάσεις από το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Για το γκολ του Σελίμοβιτς που έγινε on field review και για το μαρκάρισμα – πέναλτι του Μεγιάδο στον Βιτάλ. Ο Κλάτενμπεργκ έκανε τις παρατηρήσεις του τόσο στον Καραντώνη, όσο και στον Διαμαντόπουλο. Μάλιστα απευθυνόμενος στον δεύτερο του είπε «όχι όλα από τη μια πλευρά», θυμίζοντας στον Αρκά ρέφερι τη διαιτησία του στο παιχνίδι ΑΕΚ – Άρης, στο οποίο σύμφωνα με τον Άγγλο έπρεπε να αποβληθεί ο Ρότα και να μην καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει και τους δύο διαιτητές στην ίδια μοίρα. Θεωρεί οτι το λάθος που έκανε ο Καραντώνης είναι ανθρώπινο σε μια δύσκολη φάση, οριακά πάνω στη γραμμή της περιοχής. Ο Άγγλος τα έχει περισσότερο με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος αφενός τον φώναξε για ένα κανονικό γκολ και έχοντας τόσες κάμερες, δεν διόρθωσε το λάθος στη φάση του πέναλτι. Γι’ αυτό  ο Καραντώνης επέστρεψε στους ορισμούς πιο γρήγορα από τον Διαμαντόπουλο. 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST